HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Bouwmarkt boven Berchvliet krijgt vorm

Hoogste punt bouw Hornbach Amsterdam bereikt

In Amsterdam Sloterdijk verrijst een projectbouwmarkt annex tuincentrum, gebouwd over de Berchvliet. Acht maanden nadat de eerste paal de grond in ging, heeft de bouw het hoogste punt bereikt. Hornbach bouwt op deze plek de twaalfde vestiging van Nederland. Deze vestiging opent begin 2017 haar deuren.

Hornbach Amsterdam is de eerste vestiging die over een doorgaande weg heen wordt gebouwd. De projectbouwmarkt met tuincentrum en dierenafdeling krijgt steeds meer vorm. Naast de winkel zelf komt een drive-in van 3.700 m2 met zo’n 500 producten, zoals gevelstenen, gipsplaten en bouwhout. Hier kunnen klanten met hun auto of bus langs de schappen rijden om deze producten in te laden.

Werving personeel in volle gang
Hoewel de opening nog ver weg lijkt, is Hornbach volop medewerkers aan het werven voor de vestiging in Amsterdam. Er zijn veel verschillende vacatures beschikbaar. Nieuwe medewerkers beginnen in het najaar van 2016 aan een intern opleidingsprogramma, waarbij zij ingewerkt worden in verschillende vestigingen om hier ervaring op te kunnen doen. Zo worden zij volledig klaargestoomd voor een voorspoedige start van Hornbach Amsterdam.

Lees ook ...