Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Bouwmarkt boven Berchvliet krijgt vorm

Hoogste punt bouw Hornbach Amsterdam bereikt

In Amsterdam Sloterdijk verrijst een projectbouwmarkt annex tuincentrum, gebouwd over de Berchvliet. Acht maanden nadat de eerste paal de grond in ging, heeft de bouw het hoogste punt bereikt. Hornbach bouwt op deze plek de twaalfde vestiging van Nederland. Deze vestiging opent begin 2017 haar deuren.

Hornbach Amsterdam is de eerste vestiging die over een doorgaande weg heen wordt gebouwd. De projectbouwmarkt met tuincentrum en dierenafdeling krijgt steeds meer vorm. Naast de winkel zelf komt een drive-in van 3.700 m2 met zo’n 500 producten, zoals gevelstenen, gipsplaten en bouwhout. Hier kunnen klanten met hun auto of bus langs de schappen rijden om deze producten in te laden.

Werving personeel in volle gang
Hoewel de opening nog ver weg lijkt, is Hornbach volop medewerkers aan het werven voor de vestiging in Amsterdam. Er zijn veel verschillende vacatures beschikbaar. Nieuwe medewerkers beginnen in het najaar van 2016 aan een intern opleidingsprogramma, waarbij zij ingewerkt worden in verschillende vestigingen om hier ervaring op te kunnen doen. Zo worden zij volledig klaargestoomd voor een voorspoedige start van Hornbach Amsterdam.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall