Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Statement

Beste @Renerovekamp, @Dirrux en @Merijntings,

Dank voor jullie kritische blik op ons assortiment van ruim 120.000 artikelen. Duurzaamheid is bij HORNBACH een belangrijk thema, en zoals jullie zien, ook wij kunnen ons nog iedere dag verbeteren.
Samen bouwen we iedere dag aan een betere toekomst, we maken onze slogan ‘Er is altijd iets te doen’ graag waar. HORNBACH Bouwmarkt (Nederland) B.V. heeft vorig jaar reeds besloten om geen vuurwerk meer in het assortiment op te nemen, met uitzondering van kinder-vuurwerk. De knetterballen zijn nog onderdeel van het kinder-vuurwerk assortiment, maar mede na jullie berichtgeving, ook bij ons voor het laatst.

Hopende jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Onderstaande gegevens zijn enkel voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 21.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels vijftien vestigingen in ons land. In 2020 hebben consumenten HORNBACH voor de vijftiende keer uitgeroepen tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de derde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. Tevens is HORNBACH bij onafhankelijk onderzoek (waarderingsrapport DIY) van GfK al vier keer op rij uit de bus gekomen als best gewaardeerde bouwmarkt. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, deskundig advies, competente service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (bij 50.000 artikelen).

Volg Hornbach:

Instagram
Social wall