HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Spoken knutselen tijdens Kinderwerkplaats bij HORNBACH

Je eigen Halloween-project maak je gratis op zaterdag 26 oktober

Op zaterdag 26 oktober organiseert HORNBACH de meest griezelige Kinderwerkplaats van het jaar. Met Halloween voor de deur kunnen jonge doe-het-zelvers aan de slag om hun eigen spook te maken. En dat gebeurt allemaal onder vakkundige begeleiding van de medewerkers van HORNBACH, die de hele dag aanwezig zijn om kinderen te helpen met hun Halloween-project.

“Het is altijd gezellige druk tijdens onze populaire Kinderwerkplaats, maar ik verwacht dat het deze keer echt gaat spoken”, zegt Maarten Post, Hoofd Inkoop & Marketing bij HORNBACH, lachend. “We nodigen alle kinderen uit om vlak voor Halloween hun eigen spook te komen knutselen. Ze maken een griezelige creatie, waarvan een juten zak en een leeg verfblik de basis vormen. Deze en alle andere materialen die ze nodig hebben voor hun klusproject, zijn volop aanwezig tijdens de Kinderwerkplaats. En onze medewerkers zijn er de hele dag bij om de jonge klussers handige tips en tricks te geven. De kinderen mogen hun zelfgemaakte spook uiteraard mee naar huis nemen om op te hangen als Halloweenversiering.”

 

Gratis deelname en materialen
De Kinderwerkplaats opent de deuren op zaterdag 26 oktober van 10.00 tot 16.00 uur. Kinderen tussen de vier en tien jaar oud zijn meer dan welkom bij alle HORNBACH-vestigingen. Inschrijven is niet nodig. En deelname is gratis, net als alle materialen die worden gebruikt.

 

Kijk meer voor informatie op hornbach.nl/kinderwerkplaats.

Lees ook ...