Hornbach newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Aftrap bouw beste bouwmarkt van Nederland

Compleet vernieuwde Hornbach Geleen volgend jaar open

Deze week is de bouw van de grootste bouwmarkt van Limburg begonnen. Aan de rand van tuin- en meubelboulevard Gardenz verrijst de geheel vernieuwde Hornbach Geleen. Deze nieuwste vestiging van projectbouwmarktketen Hornbach bevindt zich op een terrein van ruim 36.500 m2 en heeft straks een verkoopoppervlakte van nagenoeg 18.000 m2. Onderscheidend is de drive-in, waar klanten hun zware bouwmaterialen meteen kunnen inladen.

De vestiging in Geleen is de tiende van Hornbach in Nederland en de 143ste in Europa. Deze regionale bouwmarkt met tuincentrum, dierenafdeling en afhaalcentrum/drive-in opent in het najaar van 2015 zijn deuren. In de tussenliggende periode kunnen klanten terecht bij Hornbach in Kerkrade.

Volwaardige projectbouwmarkt
De gecombineerde bouw- en tuinmarkten van Hornbach zijn afgestemd op klanten die grote maar ook kleine projecten willen aanpakken; zoals het verbouwen van de zolder, het renoveren van de badkamer of het aanleggen van een vijver in de tuin. Deze tiende vestiging van Hornbach biedt extra werkgelegenheid. “Onze komst geeft dus een geweldige economische impuls aan stad en regio”, vertelt Evert de Goede, Algemeen Directeur Hornbach Nederland. “Voor de klussers in de omgeving betekent de overgang van een tuincentrum naar een volwaardige projectbouwmarkt dat ze nu eindelijk volop kunnen genieten van alles wat Hornbach te bieden heeft. Zoals een assortiment dat ruim vijf keer zo groot is als bij de gemiddelde bouwmarkt.”

Voor de klussers in de omgeving van Geleen betekent de overgang van een tuincentrum naar een volwaardige projectbouwmarkt dat ze nu eindelijk volop kunnen genieten van alles wat Hornbach te bieden heeft. Zoals een assortiment dat ruim vijf keer zo groot is als bij de gemiddelde bouwmarkt.
Evert de Goede, algemeen directeur Hornbach Bouwmarkt Nederland

Onderstaande gegevens zijn enkel voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien vestigingen in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall