HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Altijd iets te doen in Best

Hornbach exact een halfjaar open

Hornbach in Best is exact (4 mei 2016) een halfjaar geopend. Professionals en doe-het-zelvers weten de bouwmarkt aan de Zandstraat goed te vinden. Niet alleen voor bouw-, tuin- en dierbenodigdheden, maar ook voor de maandelijkse projectshows die druk worden bezocht.

Hornbach Best bestaat uit een bouwmarkt, tuincentrum en een drive-in waar klussers direct materialen kunnen inladen. Vestigingsmanager Jos van der Gun: “We geven graag een goed en deskundig advies en verdiepen ons in het project waar de klant mee bezig is. Zo weten we zeker dat ze er plezier en voldoening van zullen hebben. Daarom organiseren wij elke maand een projectshow.” Het thema is elke maand anders: van binnen- tot buitenklussen en van hout tot sanitair. “Professioneel laminaat leggen? Of de badkamerkraan vervangen? Hier in Best en omgeving draaien ze hun hand er niet meer voor om.”

Dierenarts
Ook dierenvrienden kunnen bij Hornbach Best meer verwachten dan een breed assortiment. Van der Gun: “Elke laatste zaterdag van de maand komt er een dierenarts langs, die advies geeft over hond, kat, konijn maar ook voor je fret. Baasjes krijgen antwoord op hun vragen over voeding en gezondheid van hun dier. Eventueel kan de dierenarts ook inentingen verzorgen.”

Veilig barbecueën
Met het mooie weer in het vooruitzicht komen de barbecues ook weer in groten getale de schuur uit. Maar dit is niet een kwestie van even snel doen. Mensen onderschatten het barbecueën. Elk jaar belanden honderden mensen in het ziekenhuis na een ongeval met een barbecue. Veel van hen hebben tweedegraads brandwonden (bron: stichting Consument en Veiligheid). Om ongelukken te voorkomen, nodigt Hornbach op 11 juni een ervaren brandweerman uit. Tussen 10.00 tot 16.00 uur kunnen barbecue- en vuurkorfliefhebbers langskomen om zijn beste veiligheidstips mee te krijgen.

 

Lees ook ...