Hornbach newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Altijd iets te doen in Best

Hornbach exact een halfjaar open

Hornbach in Best is exact (4 mei 2016) een halfjaar geopend. Professionals en doe-het-zelvers weten de bouwmarkt aan de Zandstraat goed te vinden. Niet alleen voor bouw-, tuin- en dierbenodigdheden, maar ook voor de maandelijkse projectshows die druk worden bezocht.

Hornbach Best bestaat uit een bouwmarkt, tuincentrum en een drive-in waar klussers direct materialen kunnen inladen. Vestigingsmanager Jos van der Gun: “We geven graag een goed en deskundig advies en verdiepen ons in het project waar de klant mee bezig is. Zo weten we zeker dat ze er plezier en voldoening van zullen hebben. Daarom organiseren wij elke maand een projectshow.” Het thema is elke maand anders: van binnen- tot buitenklussen en van hout tot sanitair. “Professioneel laminaat leggen? Of de badkamerkraan vervangen? Hier in Best en omgeving draaien ze hun hand er niet meer voor om.”

Dierenarts
Ook dierenvrienden kunnen bij Hornbach Best meer verwachten dan een breed assortiment. Van der Gun: “Elke laatste zaterdag van de maand komt er een dierenarts langs, die advies geeft over hond, kat, konijn maar ook voor je fret. Baasjes krijgen antwoord op hun vragen over voeding en gezondheid van hun dier. Eventueel kan de dierenarts ook inentingen verzorgen.”

Veilig barbecueën
Met het mooie weer in het vooruitzicht komen de barbecues ook weer in groten getale de schuur uit. Maar dit is niet een kwestie van even snel doen. Mensen onderschatten het barbecueën. Elk jaar belanden honderden mensen in het ziekenhuis na een ongeval met een barbecue. Veel van hen hebben tweedegraads brandwonden (bron: stichting Consument en Veiligheid). Om ongelukken te voorkomen, nodigt Hornbach op 11 juni een ervaren brandweerman uit. Tussen 10.00 tot 16.00 uur kunnen barbecue- en vuurkorfliefhebbers langskomen om zijn beste veiligheidstips mee te krijgen.

 

Onderstaande gegevens zijn enkel voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien vestigingen in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall