Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Barbecue-demonstratie bij Hornbach

Bouwmarkt organiseert projectshow boordevol gasbarbecue-inspiratie

Elke zonnige weersvoorspelling laat het Nederlandse barbecuehart sneller kloppen. Hornbach wakkert dat gevoel graag aan met de ProjectShow Gasbarbecues. De projectbouwmarkt demonstreert de nieuwste trends en systemen, waarmee barbecueën een ware smaaksensatie wordt. De ProjectShows zijn elk weekend te zien vanaf 21 juni tot 28 juli 2019.    

“Met een simpele hamburger kom je er niet meer”, lacht marketing manager Maarten Post. “Barbecueën is een gewoonte geworden. Met de barbecues van tegenwoordig kun je hele maaltijden bereiden – en ze zijn ook nog eens makkelijker schoon te houden. De tijd van lang wachten, stoeien met aanmaakblokjes en wapperen met de krant is voorbij. Doordat je de temperatuur van gasbarbecues eenvoudig kunt aanpassen, blijven vitamines beter behouden. De nieuwe generatie gasbarbecues is klaar voor gebruik, gezond en ontzettend veelzijdig. Van de lekkerste vleesgerechten tot wokken en pizza’s bakken – straks wil je alleen nog maar buiten eten!”

Half juni tot eind juli
Tijdens de projectshows demonstreren Hornbach-medewerkers de werking van diverse barbecues, waaronder de nieuwste Tenneker-modellen, die uit te breiden zijn met diverse roosters, pizzastenen en barbecueplaten. “Een bezoekje waard en uiteraard geheel kosteloos”, aldus Maarten Post. De projectshows zijn van 22 juni tot 28 juli, elke zaterdag om 14.00 en 16.00 uur en elke zondag om 13.00 en 15.00 uur. In Alblasserdam zijn de projectshows op vrijdag om 18.30 uur en op zaterdag om 14.00 en 16.00 uur.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Annelies Melis
Telefoon: +31 (0)30 - 266 98 98
E-mail: annelies.melis@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall