Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Beste Klusser van Nederland gezocht

Hornbach: heel Holland klust, maar wie heeft het meeste talent?

We transformeerden de woonkamer, knapten de tuin op en bouwden onze eigen thuiswerkplek. De afgelopen maanden zijn we massaal aan het klussen geslagen, met als gevolg dat er heel wat nieuwe klustalenten zijn opgestaan. Projectbouwmarkt Hornbach, organisator van de verkiezing Beste Klusser van Nederland, verwacht dan ook dat de strijd dit jaar spannender dan ooit wordt. Wie kans wil maken op de felbegeerde Gouden Hamer kan zich aanmelden via www.debesteklusservannederland.nl.

“We staken de afgelopen maanden massaal de handen uit de mouwen”, vertelt Maarten Post, Marketingmanager van Hornbach Bouwmarkt Nederland. “Ook mensen die van zichzelf niet wisten dat ze überhaupt kunnen klussen. Zo zien we bijvoorbeeld dat millennials klusminded zijn geworden, een groep die klussen voorheen het liefst uitbesteedde. Mensen ervaren dat het niet alleen leuk is om zelf een woonruimte, binnen of buiten, op te knappen, het geeft bovendien veel voldoening. Er zijn het laatste half jaar heel wat nieuwe klustalenten opgestaan en dat maakt onze verkiezing dit jaar bloedstollend. Wie is die ene meesterklusser? Wij gaan op zoek naar de klusheld met gouden handen, de Beste Klusser van Nederland.”

Gouden Hamer en landelijke roem
Wie meedoet aan de wedstrijd moet het in elk geval opnemen tegen de 37-jarige Rauf Morad uit Vlaardingen. Hij ging er vorig jaar met de Gouden Hamer vandoor. “Ik ben er ontzettend trots op dat ik de Beste Klusser van Nederland ben. Nog een keer winnen wordt heel lastig, maar ik ga het zeker proberen. Mijn tip voor anderen? Zorg dat je met een flinke dosis zelfvertrouwen aan de start staat. Je moet natuurlijk handig zijn. Maar belangrijker is misschien wel omgaan met tijdsdruk en gewoon nooit opgeven. Het talent om te klussen zit in iedereen, maar je moet het ook durven.” De Beste Klusser van Nederland ontvangt naast de Gouden Hamer landelijke roem, want hij of zij zal te zien zijn in een winnaarscampagne door heel Nederland. Een grote eer!

Meld je aan
Jong, oud, man, vrouw, professional of doe-het-zelver: iedereen maakt kans om de Beste Klusser van Nederland te worden. Meedoen is simpel. Meld jezelf, of iemand anders, aan via de campagnepagina. Stuur vervolgens jouw ultieme klusproject in, door middel van tekst, foto’s of video. Na een landelijke stemronde brengen de professionals van Hornbach een bezoek aan de 45 meest indrukwekkende inzendingen. Zij voeren een zinderende kwalificatieproef uit, waarna de 15 beste klussers het in de finale tegen elkaar zullen opnemen. Kijk voor meer informatie op www.debesteklusservannederland.nl.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall