Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Bestemmingsplan Hornbach Nijmegen vastgesteld

Projectbouwmarkt kijkt uit naar opening tweede vestiging op Gelderse bodem

Een heugelijke avond voor projectbouwmarkt Hornbach. Vanavond heeft de gemeenteraad van Nijmegen het bestemmingsplan voor het terrein langs de N325 in Ressen vastgesteld. Daarmee is de komst van Hornbach Nijmegen aanstaande.

“We zijn erg blij dat het bestemmingsplan is vastgesteld door de raad”, vertelt Evert de Goede, algemeen directeur Hornbach Bouwmarkt Nederland. “Ruim tien jaar geleden zijn we gestart met de eerste gesprekken, dus we kijken er al lang naar uit om hier te gaan bouwen. Het terrein langs de N325 ter hoogte van het Keizer Augustusplein in Ressen is een geweldige locatie gezien de bereikbaarheid. Vanaf deze plek kunnen we klussend Nijmegen en omstreken op zijn wenken bedienen. Hopelijk hoeven ze niet meer heel lang op ons te wachten.” Hornbach Nijmegen wordt de achttiende vestiging van de projectbouwmarkt in Nederland en de tweede in de provincie Gelderland. Afgelopen januari is in Duiven de eerste Gelderse vestiging geopend.

Bouwmarkt, tuincentrum en Drive In
Met een totaaloppervlakte van 20.000 m2en een assortiment van 120.000 verschillende artikelen, belooft Hornbach Nijmegen het paradijs voor doe-het-zelvers en bouwprofessionals te worden. De complete projectbouwmarkt beschikt over een badkamer-keuken-inspiratiecentrum, dierenafdeling en tuincentrum. Er komt ook een Drive In van 4.000 m2. Hier zijn zware bouwmaterialen verkrijgbaar, die direct in de auto of klusbus geladen kunnen worden. Voor bouwprofessionals is er de ProfiService: service op maat, zoals een vast aanspreekpunt in de vestiging, de mogelijkheid bouwmaterialen te laten bezorgen op de bouwplaats, inkoopvoordelen en nog veel meer.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall