HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals
Bouw derde Brabantse ‘beste bouwmarkt van Nederland’ gestart

Bouw derde Brabantse ‘beste bouwmarkt van Nederland’ gestart

Hornbach Best opent dit najaar zijn deuren

Deze week is de bouw gestart van Hornbach Best, de derde Brabantse vestiging van de bekende bouwmarkt- en tuincentrumcombinatie. Deze nieuwe ‘beste bouwmarkt van Nederland’, op een terrein van 38.000 m2, verrijst langs de Eindhovenseweg Zuid in Best, direct aan afrit 28 van de A2. Onderscheidend is de drive-in, waar klanten hun zware bouwmaterialen meteen kunnen inladen. Hornbach Best is de elfde vestiging van de projectbouwmarktketen in Nederland en de tweede (na de opening in Geleen) die dit najaar zijn deuren opent. Het aantal vestigingen in Europa nadert daarmee de 160.

Deze nieuwe Brabantse Hornbach wordt maar liefst vier voetbalvelden groot en biedt werkgelegenheid aan ongeveer 300 werknemers, direct en indirect. “Onze komst geeft dus een geweldige economische impuls aan stad en regio”, vertelt Algemeen Directeur Evert de Goede, die bovendien aankondigt dat Hornbach binnenkort in Ypenburg start met de bouw van vestiging nummer 12.

 

Volwaardige projectbouwmarkt
De gecombineerde bouw- en tuinmarkten van Hornbach zijn afgestemd op klanten die verschillende projecten, van groot tot klein, willen aanpakken. “Voor de klussers in de omgeving van Best en Eindhoven betekent de komst van Hornbach dat zij zich geen zorgen meer hoeven te maken bij de uitvoering van welk project dan ook”, vertelt De Goede. “Zij kunnen na de opening rekenen op alles wat zij nodig hebben, zoals deskundig advies en een assortiment dat ruim vijf keer zo groot is als bij de gemiddelde bouwmarkt. Dus of het nu gaat om het verbouwen van de zolder, het renoveren van de badkamer of het aanleggen van een vijver in de tuin, bij Hornbach grijpt u nooit mis!”

 

Lees ook ...