Hornbach newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Bouw je eigen raket bij Hornbach

Studenten TU Delft begeleiden Space-editie Kinderwerkplaats op zaterdag 6 juli

Op zaterdag 6 juli opent bouwmarkt Hornbach, de deuren van haar kinderwerkplaats. Tijdens de zomereditie van dit klusevenement kunnen jonge doe-het-zelvers hun eigen raket bouwen én lanceren. Alles onder professionele begeleiding van studenten van de TU Delft.

“Het belooft een spectaculaire editie te worden”, vertelt Marketing Manager Maarten Post. “Niet alleen gaan we raketten bouwen, als klap op de vuurpijl worden ze ook afgeschoten. Spannend natuurlijk, of de lancering slaagt! Maar met de vakkundige uitleg van de TU-studenten moet het lukken. Uiteraard mag de zelfgebouwde raket mee naar huis. Gegarandeerd een zomervakantie lang speelplezier.”

Bouwen en leren
De kinderwerkplaats is geopend van 10.00 tot 16.00 uur en is geschikt voor kinderen tussen de vier en tien jaar oud. Studenten van de TU Delft zijn aanwezig om de kinderen de kneepjes van het vak te leren. Uit ervaring weten zij dat je ook voor zo’n project bij Hornbach moet zijn. Onlangs bouwden eerstejaars studenten voor hun Small Rocket Project een raket, volledig van Hornbach-materialen. Deelname aan de Kinderwerkplaats is gratis en inschrijven vooraf is niet nodig. Kijk voor meer informatie op de website: www.hornbach.nl/kinderwerkplaats.

Onderstaande gegevens zijn enkel voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien vestigingen in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall