Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals
Bouw Hornbach Apeldoorn in zomer van start

Bouw Hornbach Apeldoorn in zomer van start

Raad van State geeft ook groen licht voor bouwmarkt in Enschede

Hornbach start komende zomer met de bouw van haar zestiende Nederlandse vestiging in Apeldoorn. De bouwmarkt, die op de plek van de voormalige Americahal komt te staan, wordt ruim 16.000 m2 groot en beschikt tevens over een volwaardig tuincentrum met dierenafdeling en afhaalcentrum. De opening zal naar verwachting in het najaar van 2021 plaatsvinden.

Het nieuws over de start van de bouw komt op een feestelijk moment. Want vanochtend opende Hornbach in Duiven de deuren van haar eerste Gelderse vestiging. “Het is een heuglijke dag”, reageert Evert de Goede, algemeen directeur Hornbach Bouwmarkt Nederland. “Vandaag vieren we de opening van onze vijftiende Nederlandse vestiging in Duiven. En naast het nieuws over de start van de bouw in Apeldoorn, mag ik ook meedelen dat we ons ook mogen gaan voorbereiden op de bouw van onze zeventiende Nederlandse vestiging in Enschede. Daarmee liggen we op koers om onze ambitie, vijfentwintig vestigingen, waar te maken.”

Groen licht voor Hornbach Enschede
Vandaag gaf de Raad van State de bouwmarktketen groen licht om te bouwen aan de Kuipersdijk in Enschede. Daarmee is een cruciale stap gezet. Door het positieve oordeel van de Raad van State zijn zowel het bestemmingsplan als de vergunning onherroepelijk. De voorbereidingen voor de bouw gaan direct van start. Hornbach Enschede wordt de tweede vestiging van de bouwmarktketen in de provincie Overijssel. Met een oppervlakte van 17.000m2 belooft het een walhalla voor klussend Enschede en omstreken te worden.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall