Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Bouw Hornbach Den Haag van start

Opening gepland voor halverwege 2017

Den Haag krijgt naar verwachting halverwege 2017 toegang tot de ‘Beste bouwmarkt van Nederland.’ Bouwhelmen, graafmachines en kranen zijn al volop in beweging: vanaf nu staat alles in het teken van Hornbach Den Haag. De opening van deze 13e vestiging staat gepland voor halverwege 2017. Een nieuwe locatie die geopend zal worden op een centrale plek in Den Haag, langs de A13.

Nabij Den Haag Ypenburg en Delft
Het zijn drukke tijden voor Hornbach. Want ook in Amsterdam wordt er gebouwd aan een nieuwe vestiging waarvan de opening in februari van 2017 gepland staat. In Den Haag ligt de nieuwe locatie van Hornbach naast de A13 (Singel 115) en is hiermee goed bereikbaar. De bouwmarkt komt hierdoor centraal tussen Den Haag en Delft te liggen. Deze vestiging heeft een vloeroppervlakte van bijna 15.000 vierkante meter en is gesitueerd op een totale oppervlakte van ruim 38.000 m2. De vestiging krijgt ook een afhaalcentrum.

Ontwerp
Dijkham Bouw is aangetrokken als hoofdaannemer. KuBuS Architektur in samenwerking met Van Vugt Bouwadvies is verantwoordelijk voor het ontwerp. Het pand krijgt een antracietgrijze uitstraling: de kleuren roze en oranje zullen hierdoor minder prominent aanwezig zijn dan bij andere Hornbach-vestigingen.

 

 

 

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Annelies Melis
Telefoon: +31 (0)30 - 266 98 98
E-mail: annelies.melis@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall