HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals
Bouw Hornbach Duiven gaat door tijdens bouwvak

Bouw Hornbach Duiven gaat door tijdens bouwvak

Sleuteloverdracht eind 2019

Op veel bouwterreinen ligt het werk binnenkort stil, maar de werkzaamheden aan de nieuwe Hornbach-vestiging in Duiven gaan tijdens de bouwvak door. Met man en macht wordt er gewerkt aan de bouwmarkt met tuincentrum en drive-in, zodat deze in het voorjaar van 2020 kan openen.

Alles is in het werk gesteld om de nieuwe Hornbach-vestiging, met een oppervlakte van zo’n 16.500 m2, op tijd te realiseren. Als alles goed gaat, vindt de sleuteloverdracht dit jaar nog plaats, vertelt Evert de Goede, algemeen directeur Hornbach Nederland. “Het gebouw krijgt steeds meer vorm. De meeste wandpanelen zijn gemonteerd, de dakplaten ook en de dakdekker ging daarna meteen aan de slag, waardoor hij zijn werk kon voltooien voordat de hittegolf begon. De staalconstructie voor de drive-in is voor de helft gereed en ook een groot deel van de betonvloeren is inmiddels gestort.” Toch moet er ook nog veel gebeuren, daarom werkt bouwbedrijf Ten Brinke met een kleinere bezetting door tijdens de bouwvak.

Eerste Hornbach in Gelderland
Met een assortiment van ruim 120.000 artikelen en een drive-in waar grote bouwmaterialen direct kunnen worden ingeladen, kan Hornbach bouwprofessionals en doe-het-zelfers in de regio Arnhem straks op hun wenken bedienen. Inmiddels zijn veel medewerkers voor Hornbach Duiven al geworven. Zij worden de komende maanden ingewerkt in andere vestigingen, om advies te kunnen geven over bouwprojecten in alle soorten en maten. De nieuwe vestiging in Duiven beschikt ook over een tuincentrum en een dierenafdeling. Het is de eerste vestiging op Gelderse bodem. Naar verwachting komen er ook Hornbach-projectbouwmarkten in Apeldoorn en Nijmegen.

Lees ook ...