Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals
Bouw je eigen Vaderdagcadeau

Bouw je eigen Vaderdagcadeau

Online Kinderwerkplaats Hornbach: maak een gereedschapskist

12 juni 2020 – Zelfgemaakte Vaderdagcadeaus zijn nog altijd de beste. Daarom opent bouwmarkt Hornbach opnieuw de deuren van haar Kinderwerplaats. Deze keer niet fysiek, maar online. Met de digitale Vaderdageditie van het klusspektakel kunnen jonge doe-het-zelvers een gereedschapskist bouwen. Een topcadeau nu de vaders van Nederland massaal aan het klussen zijn geslagen.

“Goed gereedschap is het halve werk. En dus ben je er als doe-het-zelver behoorlijk zuinig op”, vertelt Maarten Post, marketingmanager Hornbach Nederland. “Een gereedschapskist om favoriete tools handig in op te slaan is dan ook onmisbaar. En die kunnen de kids helemaal zelf bouwen met onze online instructie.”

Zagen, timmeren, versieren
De gereedschapskist zit met enkele simpele stappen zo in elkaar. Eerst wat hout verzamelen, vervolgens zes planken op maat zagen en deze aan elkaar bevestigen met lijm en spijkers. Maarten Post vervolgt: “Tot slot kan de gereedschapskist naar eigen smaak versierd worden. Verf hem bijvoorbeeld in de kleuren van je vaders favoriete voetbalclub.” Kijk voor de volledige instructie en benodigde materialen op de website:www.hornbach.nl/kinderwerkplaats. 

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Annelies Melis
Telefoon: +31 (0)30 - 266 98 98
E-mail: annelies.melis@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall