HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals
Bouw je eigen Vaderdagcadeau

Bouw je eigen Vaderdagcadeau

Online Kinderwerkplaats Hornbach: maak een gereedschapskist

12 juni 2020 – Zelfgemaakte Vaderdagcadeaus zijn nog altijd de beste. Daarom opent bouwmarkt Hornbach opnieuw de deuren van haar Kinderwerplaats. Deze keer niet fysiek, maar online. Met de digitale Vaderdageditie van het klusspektakel kunnen jonge doe-het-zelvers een gereedschapskist bouwen. Een topcadeau nu de vaders van Nederland massaal aan het klussen zijn geslagen.

“Goed gereedschap is het halve werk. En dus ben je er als doe-het-zelver behoorlijk zuinig op”, vertelt Maarten Post, marketingmanager Hornbach Nederland. “Een gereedschapskist om favoriete tools handig in op te slaan is dan ook onmisbaar. En die kunnen de kids helemaal zelf bouwen met onze online instructie.”

Zagen, timmeren, versieren
De gereedschapskist zit met enkele simpele stappen zo in elkaar. Eerst wat hout verzamelen, vervolgens zes planken op maat zagen en deze aan elkaar bevestigen met lijm en spijkers. Maarten Post vervolgt: “Tot slot kan de gereedschapskist naar eigen smaak versierd worden. Verf hem bijvoorbeeld in de kleuren van je vaders favoriete voetbalclub.” Kijk voor de volledige instructie en benodigde materialen op de website:www.hornbach.nl/kinderwerkplaats. 

Lees ook ...