HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Bouwprofessionals nemen alvast een kijkje bij HORNBACH Enschede

Ruim 300 bouwprofessionals uit de omgeving van Enschede betraden op vrijdag 25 maart voor het eerst de nieuwe HORNBACH-vestiging. De professionele klussers kregen een exclusieve rondleiding door het pand, dat woensdag om 07.00 uur officieel de deuren opent. Het oranje klusparadijs is gelegen aan de Zuiderval 175, direct naast de A35, afslag 25.

De allereerste preview van de zeventiende HORNBACH-vestiging was speciaal bedoeld voor degenen die er misschien wel het vaakst zullen komen: de bouwprofessionals. Vijf dagen voor de officiële opening werden bouwbedrijven, aannemers en andere professionele klussers uitgenodigd voor een exclusief kijkje in de projectbouwmarkt. HORNBACH heette hen welkom voor een uitgebreide rondleiding door het klusparadijs, dat maar liefst 17.000 m2 beslaat en een eigen Drive In heeft waar je zware materialen als tegels, zand en grind direct kunt inladen.

Demonstraties
Niemand minder dan Maxim Hartman presenteerde de preview, met flinke humor, onder het genot van een hapje en drankje. Voor de professionals waren er speciale demonstraties van de allernieuwste producten van professionele merken als Hikoki, Rubi, Schulz, Wagner en Soudal. In totaal stapten meer dan 300 professionals uit de regio de nieuwe projectbouwmarkt voor het eerst binnen- maar zeker niet voor het laatst. De vakmannen waren onder de indruk van het assortiment van 120.000 artikelen en de enorme voorraad.

ProfiService
HORNBACH Enschede is de tweede vestiging in de provincie Overijssel. De nieuwe projectbouwmarkt gaat niet alleen een belangrijke regiofunctie vervullen in Twente, maar is met haar gunstige ligging ook aantrekkelijk voor klussers van over de Duitse grens. Bouwprofessionals vinden in HORNBACH Enschede daarnaast een handige kluspartner. Speciaal voor hen is er de ProfiService, met een eigen ingang en ProfiAdviseurs.

Erik Slagers en Laura Diepenveen zijn de twee ProfiAdviseurs in Enschede: “Met de ProfiService besparen wij professionele klanten veel tijd en geld. Als ProfiKlant kun je bijvoorbeeld rekenen op een vast aanspreekpunt, iemand die altijd bereikbaar is voor vragen bij de uitvoer of aanschaf van materialen. Ze hebben daarnaast ook een eigen servicebalie voor een nog snellere service. ProfiKlanten krijgen een Profikaart, en per bedrijf kunnen er meerdere kaarten worden aangevraagd. Daarmee kunnen bedrijven eenvoudig op rekening kopen en producten geretourneerd worden binnen negentig dagen” aldus Erik. Net als voor consumenten geldt ook voor professionals de laagsteprijsgarantie, ook na aankoop. Tot dertig dagen na aankoop krijg je daarbij het verschil in prijs automatisch terug, mocht een artikel in die periode in prijs zijn verlaagd. HORNBACH Enschede is zeven dagen per week geopend. Van maandag tot en met vrijdag van 07.00 – 21.00 uur, op zaterdag van 08.00 – 18.00 uur en op zondag van 12.00 – 17.00 uur.

 

Lees ook ...