HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Bouwvakkers op de catwalk

Speciaal podium voor opening allereerste HORNBACH Vloeren

Hoe kondig je de opening van een gigantische nieuwe vloerenwinkel aan? Met een spectaculaire catwalk op het belangrijkste plein van de stad natuurlijk. Zo pakte HORNBACH Vloeren het in elk geval aan. Ter gelegenheid van de allereerste vestiging in Nederland, die op 26 november haar deuren in Kerkrade opent, werd afgelopen zaterdag een indrukwekkende pop-up catwalk midden op de Markt gezet. Bouwvakkers showden er een overweldigende collectie vloeren.

Geen modellen, geen kleding. Wél stoere bouwvakkers en vloeren. Het was een show waar je ‘u’ tegen zegt: de presentatie van het assortiment van HORNBACH Vloeren. Van PVC en tegels, tot houten vloeren, gietvloeren, laminaat en vloerbedekking. Rondom de pop-up catwalk kregen bezoekers bovendien de kans met hun favoriete vloer én bouwvakker op de foto te gaan.

Opening HORNBACH Vloeren
De pop-up catwalk was nog maar de aftrap van de festiviteiten. Op 26 november vindt het al even spectaculaire vervolg plaats: de officiële opening van HORNBACH Vloeren door wethouder Dion Schneider. “Elke HORNBACH-opening is bijzonder, maar deze misschien nog nét iets meer”, vertelt vestigingsmanager Marcel Thiessens. “Het is de allereerste HORNBACH Vloeren-vestiging in Nederland.” De nieuwe retailformule combineert de kennis van de vloerenspeciaalzaak met het aanbod en de toegankelijkheid van de bouwmarkt. Op 7.000 m2 vind je straks alle type vloeren en toebehoren om de vloer te leggen. “Als je dat wilt”, vervolgt Marcel. “Want wij kunnen de vloer ook vóór je leggen. Ik ben heel trots dat wij in Kerkrade de primeur hebben met deze nieuwe formule. Ik kan me voorstellen dat er mensen vanuit de hele omgeving en misschien wel van veel verder naartoe komen. Want één ding is zeker: naar wat voor vloer je ook op zoek bent, bij ons slaag je altijd.” HORNBACH Vloeren is gelegen aan de Rodaboulevard, op een steenworp afstand van de projectbouwmarkt.

Lees ook ...