Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

BrandDeli en Tenneker op zoek naar BBQBAAS

Vandaag gaat de eerste campagne van Tenneker van start op de platforms van BrandDeli. In de campagne introduceert HORNBACH het eigen barbecuemerk Tenneker, door op creatieve wijze op zoek te gaan naar de nieuwe BBQ BAAS van Nederland.

In het door BrandDeli ontwikkelde concept BBQ BAAS wordt ingespeeld op het oergevoel dat opspeelt bij mannen zodra er een vuur moet worden gemaakt. Iedere man die een barbecue aansteekt, vindt zichzelf een bbq-baas, maar wie is daadwerkelijk goed genoeg om de titel BBQ BAAS te mogen dragen? De doelgroep wordt door middel van activatiespots op Comedy Central, Discovery Channel, National Geographic Channel en FOX en online via pre-rolls over de verschillende platforms, opgeroepen om foto’s in te sturen naar de actiesite http://www.bbq-baas.nl of via social media met #BBQBAAS. Hiermee zijn verschillende Tenneker producten te winnen. De beste foto’s worden geïntegreerd in dynamische billboards rondom mannelijke programmering op de zenders: een primeur binnen het BrandDeli netwerk. De uiteindelijke BBQ BAAS 2015 wint een volledige buitenkeuken met Tenneker producten.

Michel van Slingerland, Marketingmanager Hornbach: “Wij zijn door BrandDeli benaderd met het concept ‘BBQ BAAS’. Het was voor HORNBACH de uitgelezen kans om het eigen barbecuemerk ‘Tenneker’ goed in de markt te zetten. De mannelijke zenders in het portfolio passen goed bij de doelgroep van zowel Hornbach als Tenneker. Samen met BrandDeli en de kijkers van de zenders claimen wij zo op een sympathieke wijze het barbecueën deze zomer“.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall