Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals
Brandweerman Cor

Brandpreventieshow in teken van feestdagen

Brandweerman Cor bij Hornbach

Voorkomen dat de kerstboom vlam vat? Of dat het kleine kerststukje een vuurzee veroorzaakt? Nu de Sint weer het land uit is en de eerste kerstbomen worden verkocht, maakt Cor Kraaijenhagen, beter bekend als Brandweerman Cor, een speciaal eindejaarsrondje langs verschillende Hornbach-vestigingen in het land. Brandweerman Cor komt langs bij verschillende Hornbach-vestigingen om een demonstratie te geven over brandveiligheid in en om het huis.

De bekendste brandweerman van Nederland begint om 10.00 uur met de brandpreventieshow, waarmee hij al bijna 30 jaar door het land reist. Zijn bezoek duurt tot 16.00 uur en staat helemaal in het teken van veiligheid rondom de kerstdagen en eindejaarswisseling. Van het veilig gebruik van kaarsen, kerststukjes en kerstversiering tot slimmigheidjes bij gourmetten en fonduen én natuurlijk bij het afsteken van vuurwerk. Uiteraard komen ook het gebruik van rookmelders en blusdekens en het opstellen van vluchtplannen aan bod.

Planning
Zaterdag 13 december – Hornbach Nieuwerkerk aan den IJssel
Zondag 14 december – Hornbach Tilburg
Zaterdag 20 december – Hornbach Nieuwegein
Zondag 21 december –Hornbach Wateringen

‘Ook voor kwaliteit in brandveiligheid’
Hornbach werkt al jaren samen met Brandweerman Cor. Onder het motto ‘Hornbach – ook voor kwaliteit in brandveiligheid’ zet de bouwmarkt zich al jaren in voor brandpreventie. Niet alleen door het aanbieden van een uitgebreid assortiment op het gebied van brandpreventie en brandbestrijding, maar ook door het geven van goede voorlichting. Daarom heeft Hornbach Brandweerman Cor ingeschakeld. Kijk voor meer informatie over deze ambassadeur van de Brandwondenstichting op www.brandweermancor.nl.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Externe links
Brandweerman Cor
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall