Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals
Consumentenbond geeft HORNBACH wederom predicaat Laagste Prijs

Consumentenbond geeft HORNBACH wederom predicaat Laagste Prijs

Goedkoopste bouwmarkt geeft laagste prijsgarantie ook na aankoop

Opnieuw geeft de Consumentenbond projectbouwmarkt HORNBACH het predicaat Laagste Prijs. De belangenorganisatie onderzocht de prijzen van 250 doe-het-zelfartikelen bij zeven bouwmarktketens. De prijzen van de onderzochte producten, van verf tot gipsplaat en van potgrond tot tegellijm, zijn bij HORNBACH gemiddeld 11 procent lager. Voor wie zeker wil weten dat hij niet te veel betaalt, biedt HORNBACH de laagste prijsgarantie, ook ná je aankoop.

“Wij bieden consumenten altijd de laagste prijs”, aldus Hans van Bemmel, Hoofd Inkoop HORNBACH Bouwmarkt Nederland. “Het is mooi dat het onafhankelijke onderzoek van de Consumentenbond dit wederom bevestigt. Net als bij de voorgaande prijspeilingen is HORNBACH de goedkoopste. Dat we nu opnieuw het predicaat Laagste Prijs ontvangen, maakt ons trots. Het laat zien dat wij lage prijzen combineren met een hoog serviceniveau. En die laagste prijsgarantie, daar gaan wij ver in.”

Laagste prijs, ook ná je aankoop
Begin dit jaar introduceerde HORNBACH de laagste prijsgarantie, ook ná je aankoop. Daarmee zijn klanten niet alleen verzekerd van de laagste prijs op het moment van aankoop, maar ook in de toekomst. Dertig dagen na aankoop krijgen zij het verschil in prijs automatisch terug, mocht een artikel in die periode in prijs zijn verlaagd.

Elf procent goedkoper
De Consumentenbond peilde de prijzen van 250 producten. Voornamelijk A-merken uit de productgroepen sanitair, verf, tuinartikelen, behang, hout en bouwmaterialen. Bij producten waarvan er geen bekend A-merk is, zoals hout of gipsplaat, hebben ze de goedkoopste vergeleken.  “HORNBACH is, net als bij onze vorige prijspeiling twee jaar geleden, de goedkoopste bouwmarkt van Nederland. Deze keten is 11% goedkoper dan het gemiddelde en krijgt daarmee het predicaat Laagste Prijs.”

(Bron: Consumentengids april 2022)

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall