Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Drive In Hornbach Nieuwegein geopend

Nooit meer sjouwen met zware materialen

Sjouwen met zware bouwmaterialen is vanaf vandaag verledentijd. Vanochtend om 07.00 uur opende Hornbach Nieuwegein de slagbomen van haar splinternieuwe Drive In. Op een oppervlakte van meer dan 4.000m2 zijn ruim 400 kwaliteitsproducten verkrijgbaar. Je auto of klusbus parkeer je er gewoon voor het schap. Het is de eerste Drive In bouwmarkt voor professionals en consumenten in de regio Utrecht, de zevende van Hornbach.

“We zijn supertrots”, vertelt Kevin Lagas, vestigingsmanager van Hornbach Nieuwegein. “De Drive In is echt een aanwinst voor doe-het-zelvers en bouwprofessionals uit Nieuwegein en omstreken. Het is eenzelfde soort hal als de naastgelegen bouwmarkt, maar dan met bredere paden. Je rijdt er gemakkelijk doorheen en parkeert je auto of klusbus voor het schap. Vervolgens laad je alle benodigde materialen in en scant ze eenvoudig met de app op je mobiele telefoon. Tot slot rijd je langs de kassa waar je aan de hand van die app afrekent en hop, terug naar jouw bouwproject. Inkopen doen via de Drive In scheelt niet alleen tijd, maar ook een hoop gesjouw.”

Grote materialen, ruime voorraad
In de Hornbach Drive In zijn met name grote en zware bouwmaterialen verkrijgbaar, zoals bouwhout, isolatiemateriaal, gevelstenen, wapeningsstaal, zand en grind. Alles efficiënt opgesteld, zodat je optimaal kunt inladen. Het totale assortiment telt 400 verschillende artikelen. Je vindt de Drive In op het terrein van de bouwmarkt, aan het Veldwade 3 in Nieuwegein. De Drive in is zeven dagen per week geopend. Kijk hier voor meer informatie over de Drive In op: https://www.hornbach.nl/cms/nl/nl/vestigingsinfo/mijn_hornbach/drive_in/drive_in.html

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall