Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Echte Facebook-vrienden worden klusvrienden

Nieuwe app Klusketiers biedt helpende hand

Een vriend met twee linkerhanden uit de brand helpen? Of zelf extra handen nodig bij een klusproject? Geen klus te groot voor een vriend in nood. Vanuit die kerstgedachte roept Hornbach vrienden op elkaar te helpen bij het klussen. Ze kunnen via de speciale Facebook-app een team van ‘Klusketiers’ samenstellen, voor hun eigen project of als cadeau voor iemand anders.

Klusketiers is een handige Facebook-app om vrienden in te schakelen voor een klus in of rond het huis. Van het leggen van laminaat en verven van de woonkamer tot het verbouwen van de badkamer en het aanleggen van een vijver. Onder het motto ‘de handige app voor als je handige vrienden heb’ beschikt de aanmelder in een handomdraai over twee rechterhanden. “Zo leer je je echte Facebook-vrienden kennen!”, aldus Michel van Slingerland, marketingmanager bij Hornbach.

De app is uitgerust met onder meer een planningstool, gereedschapslijsten en klustips. Je kunt hier (https://apps.facebook.com/klusketiers/) direct beginnen door je klus aan te maken, of iemand te verrassen met een kluscadeau. Elke klus is eenvoudig in drie stappen te klaren: maak de klus aan, nodig vrienden uit en ga samen aan de slag!

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall