HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Echte Facebook-vrienden worden klusvrienden

Nieuwe app Klusketiers biedt helpende hand

Een vriend met twee linkerhanden uit de brand helpen? Of zelf extra handen nodig bij een klusproject? Geen klus te groot voor een vriend in nood. Vanuit die kerstgedachte roept Hornbach vrienden op elkaar te helpen bij het klussen. Ze kunnen via de speciale Facebook-app een team van ‘Klusketiers’ samenstellen, voor hun eigen project of als cadeau voor iemand anders.

Klusketiers is een handige Facebook-app om vrienden in te schakelen voor een klus in of rond het huis. Van het leggen van laminaat en verven van de woonkamer tot het verbouwen van de badkamer en het aanleggen van een vijver. Onder het motto ‘de handige app voor als je handige vrienden heb’ beschikt de aanmelder in een handomdraai over twee rechterhanden. “Zo leer je je echte Facebook-vrienden kennen!”, aldus Michel van Slingerland, marketingmanager bij Hornbach.

De app is uitgerust met onder meer een planningstool, gereedschapslijsten en klustips. Je kunt hier (https://apps.facebook.com/klusketiers/) direct beginnen door je klus aan te maken, of iemand te verrassen met een kluscadeau. Elke klus is eenvoudig in drie stappen te klaren: maak de klus aan, nodig vrienden uit en ga samen aan de slag!

Lees ook ...