Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Enige vrouwelijke vestigingsmanager Hornbach Nederland

Ellen van den Ham volop bezig met voorbereidingen opening Amsterdam

De nieuwe vestiging in Amsterdam krijgt als eerste Hornbach in Nederland een vrouwelijke vestigingsmanager. Een vestigingsmanager die inmiddels druk bezig is de opening van Hornbach Amsterdam succesvol te laten verlopen. In meerdere opzichten een bijzondere vestiging. Want de leiding krijgen over een regionale projectbouwmarkt inclusief dierenafdeling en drive-in, gesitueerd op een terrein van bijna 30.000 vierkante meter, is beslist een mooie uitdaging. Dat vond Ellen van den Ham gelukkig ook.

Ongelofelijk mooie uitdaging
“De enige vrouwelijke vestigingsmanager van Hornbach? Leuk, maar ook niet meer dan dat”, vertelt Ellen van den Ham direct. Liever praat ze over haar functie. “Toen mij gevraagd werd of ik interesse had als nieuwe vestigingsmanager van Hornbach Amsterdam aan de slag te gaan, hoefde ik daar niet lang over na te denken”, praat ze verder. “Want hoe vaak in je leven komt er zo’n mooie kans voorbij? De invloed die ik op het proces kan uitoefenen en de vrijheid die ik hier krijg, zijn fantastisch. Van de eerste paal tot aan de opening: een ongelofelijk mooie uitdaging. Ik kijk ontzettend uit naar die opening”, zegt Van den Ham. “Vanwege de twee verdiepingen in combinatie met de logistieke uitdaging die ons te wachten staat. Maar ook of de klanten straks onze winkel goed weten te vinden en de uitdaging ze voor elk project weer naar ons terug te laten komen. Dat zou met een unieke vestiging op een prachtige zichtlocatie langs de A5 moeten lukken, toch? Kom maar op!”

 

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall