HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Energie besparen bij Hornbach

Projectshow augustus in teken isoleren

Zonder veel moeite zelf een binnenmuur isoleren? Met eigen handen een voorzetwand plaatsen? Kortom, in huis energie besparen? In augustus geeft Hornbach een spoedcursus ‘Isoleren’. De bouwmarkt laat gedurende de hele maand zien hoe klussers zelf met snelle en eenvoudige stappen hun huis op een voordelige manier energiezuiniger kunnen maken.

De projectshows vinden plaats in alle vestigingen (Hornbach Geleen uitgezonderd) van de bouwmarkt annex tuincentrum, van vrijdag 2 tot en met zaterdag 28 augustus. Wie een demonstratie wil zien van het isoleren van binnenmuren kan terecht op vrijdagen van 18.30 tot 20.00. Op zaterdagen van 14.00 tot 15.00 uur wordt er aandacht besteed aan het isoleren van schuine daken, met glas- of steenwol. Op zaterdagen van 16.00 tot 17.00 laten de experts van Hornbach zien hoe tussenwanden schoon, snel en eenvoudig zijn te plaatsen.

“Met zulke isolerende maatregelen zijn energiekosten beter in de hand te houden”, vertelt Hans van Bemmel, hoofd inkoop bij Hornbach. “Met als bijkomend voordeel: door in huis energiebesparende maatregelen te treffen, neemt de waarde van je woning iets toe. Maar energiezuiniger wonen is natuurlijk niet alleen goed voor de portemonnee. Alle kleine beetjes helpen ook bij het aanpakken van de klimaatverandering.”

MontageService

Wie isolerende maatregelen aan huis toch liever overlaat aan vakmensen kan een beroep doen op de MontageService van Hornbach. Voor wanneer de tijd ontbreekt om zelf de handen uit de mouwen te steken, of omdat een project zo groot is dat extra handen welkom zijn. Vakkundige en betrouwbare servicepartners van Hornbach kunnen monteren, installeren en leggen. Meer informatie over deze unieke service (met ook hier vaste lage prijzen én garantie) is te vinden op www.hornbach/nl/montageservice

Met zulke isolerende maatregelen zijn energiekosten beter in de hand te houden. Met als bijkomend voordeel: door in huis energiebesparende maatregelen te treffen, neemt de waarde van je woning iets toe. Maar energiezuiniger wonen is natuurlijk niet alleen goed voor de portemonnee. Alle kleine beetjes helpen ook bij het aanpakken van de klimaatverandering.
Hans van Bemmel, hoofd inkoop Hornbach Bouwmarkten

Lees ook ...