Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Evert de Goede uitgeroepen tot Retail Executive of the Year

CEO Hornbach: “Deze award is een bevestiging van ons werk”

Evert de Goede, algemeen directeur van Hornbach Bouwmarkt Nederland, is uitgeroepen tot ABN AMRO Retail Executive of the Year. “Het winnen van deze titel is een grandioos compliment, een bevestiging van ons werk.”

De Retail Executive of the Year Award wordt sinds 2013 uitgereikt aan onderscheidende retail-leidinggevenden. Het is de eerste keer dat een bouwmarkt-CEO genomineerd werd én meteen deze prestigieuze prijs mee naar huis neemt. De jury, bestaande uit vakgenoten, laat weten: “Evert de Goede heeft een duidelijke visie. Evert is bovendien niet bang mensen om zich heen te verzamelen die anders denken. Hij is een leider met lef, die durft.” De Goede liet gerenommeerde genomineerden Hajir Hajji (Action), Wouter Kolk (Ahold Delhaize Europa), Margaret Versteden (bol.com) en Daphne Smit (Coolblue) achter zich.

Teamwork
Evert de Goede is trots op de overwinning. Hij laat weten: “Het winnen van deze prijs is een grandioos compliment. Ik zie deze award bovendien als een bevestiging van onze werkzaamheden en gemaakte keuzes. Hornbach groeit ontzettend hard in Nederland. Komend voorjaar openen we onze vijftiende vestiging in Duiven en daar blijft het niet bij. Het is onze ambitie om 20 tot 25 bouwmarkten in Nederland te hebben. Dat vereist een duidelijke strategie en absolute toewijding. Niet alleen bij mij, maar bij de hele organisatie. Met elkaar bouwen we elke dag aan Hornbach. En mét succes. In september werden we door de consumenten voor de veertiende keer uitgeroepen tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Dat vakgenoten onze inspanningen ook waarderen en ons met deze titel onderscheiden is de kroon op ons werk. Ik draag deze award dan ook graag op aan mijn collega’s, want een manager is zo goed als zijn team.”

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall