HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Feestelijke opening Hornbach Geleen in september

Kans op prijzen voor vroege vogels en racen tegen Max Verstappen

Het aftellen is begonnen voor alle klussers en tuiniers in Geleen en omstreken. Woensdag 2 september opent Hornbach haar nieuwe vestiging in Geleen. Hornbach pakt flink uit met feestelijke openingsactiviteiten op woensdag 2 september en zaterdag 5 september.

De festiviteiten beginnen op 2 september al in de vroege ochtend. Tussen 08.00 en 10.00 uur kunnen degenen die er vroeg bij zijn, waardebonnen tot wel 400 euro winnen. Hiervoor moeten ze die ochtend tussen 07.00 en 08.00 uur een flyer in de winkel inleveren. Deze flyers worden op zaterdag 29 augustus uitgedeeld in de winkelcentra van Geleen, Maastricht, Sittard en Maasmechelen Village.

Racen tegen Max Verstappen
De gehele woensdag zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud. Zo is Cor de Brandweerman van de partij om kinderen te laten zien hoe je veilig omgaat met vuur. Ook is er een heuse racesimulator, waarmee klanten een wildcard kunnen winnen voor zaterdag 12 september om de strijd aan te gaan met 25 andere mensen en te racen tegen de enige Max Verstappen. Verder staan de Hornbach-woonstylistes klaar om interieuradvies op maat te geven. Hierbij wordt aangeraden om foto’s en de maten van de kamer mee te nemen voor een passend advies.

Ook feest op zaterdag 5 september
Zaterdag 5 september worden de meeste activiteiten van de openingsdag voortgezet. Bovendien zijn op deze dag ook huisdieren van harte welkom. Van 10.00 tot 17.00 uur is dokter Wraf aanwezig om huisdieren (hond, kat, konijn of fret) gratis in te enten.

Op hornbach.nl/geleen worden geïnteresseerden volledig geïnformeerd over het programma. Hoe dan ook belooft het een leuke dag te worden voor jong en oud.

Lees ook ...