Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Feestelijke opening Hornbach Geleen in september

Kans op prijzen voor vroege vogels en racen tegen Max Verstappen

Het aftellen is begonnen voor alle klussers en tuiniers in Geleen en omstreken. Woensdag 2 september opent Hornbach haar nieuwe vestiging in Geleen. Hornbach pakt flink uit met feestelijke openingsactiviteiten op woensdag 2 september en zaterdag 5 september.

De festiviteiten beginnen op 2 september al in de vroege ochtend. Tussen 08.00 en 10.00 uur kunnen degenen die er vroeg bij zijn, waardebonnen tot wel 400 euro winnen. Hiervoor moeten ze die ochtend tussen 07.00 en 08.00 uur een flyer in de winkel inleveren. Deze flyers worden op zaterdag 29 augustus uitgedeeld in de winkelcentra van Geleen, Maastricht, Sittard en Maasmechelen Village.

Racen tegen Max Verstappen
De gehele woensdag zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud. Zo is Cor de Brandweerman van de partij om kinderen te laten zien hoe je veilig omgaat met vuur. Ook is er een heuse racesimulator, waarmee klanten een wildcard kunnen winnen voor zaterdag 12 september om de strijd aan te gaan met 25 andere mensen en te racen tegen de enige Max Verstappen. Verder staan de Hornbach-woonstylistes klaar om interieuradvies op maat te geven. Hierbij wordt aangeraden om foto’s en de maten van de kamer mee te nemen voor een passend advies.

Ook feest op zaterdag 5 september
Zaterdag 5 september worden de meeste activiteiten van de openingsdag voortgezet. Bovendien zijn op deze dag ook huisdieren van harte welkom. Van 10.00 tot 17.00 uur is dokter Wraf aanwezig om huisdieren (hond, kat, konijn of fret) gratis in te enten.

Op hornbach.nl/geleen worden geïnteresseerden volledig geïnformeerd over het programma. Hoe dan ook belooft het een leuke dag te worden voor jong en oud.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall