HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Flinke uitbreiding HORNBACH Drive In’s

Feestelijke openingen in Wateringen en Nieuwerkerk aan den IJssel

Het totale Drive In-oppervlak van HORNBACH in Nederland is vandaag in één klap flink gegroeid. Vanochtend om 07.00 uur werd in Wateringen een nieuwe Drive In geopend van ruim 2.500 m2. En op hetzelfde moment heropende de vestiging in Nieuwerkerk aan den IJssel hun Drive In na een uitbreiding met zo’n 2.500 m2. Doe-het-zelvers en klusprofessionals kunnen met hun auto of klusbus in de Drive In’s van HORNBACH direct voor het schap parkeren. Het inladen van zware en grote klusartikelen is daarmee een peulenschil geworden.

Elke nieuwe HORNBACH-vestiging opent tegenwoordig standaard met een Drive In. Bestaande vestigingen die het tot nu toe nog zonder moeten stellen, worden waar mogelijk uitgebreid met een Drive In zoals vandaag in Wateringen. Daarnaast wordt gekeken naar uitbreidingsmogelijkheden van bestaande Drive In’s om ruimte voor extra assortiment te realiseren. De heropening in Nieuwerkerk aan den IJssel is daar een goed voorbeeld van. De grootste bouwmarkt van Nederland breidt het totale Drive In-oppervlak onder andere uit vanwege de sterke groei van de klantgroep bouwprofessionals. Deze groep weet HORNBACH steeds beter te vinden voor al hun bouwmaterialen vanwege het gemak, de HORNBACH ProfiService, het uitgebreide assortiment en de laagsteprijsgarantie.

Uitgebreid assortiment Drive In
HORNBACH in Nieuwerkerk aan den IJssel was één van de eerste vestigingen in Nederland met een Drive In. Consumenten en bouwprofessionals uit de hele regio hebben veel waardering voor deze service. In de Drive In van Nieuwerkerk aan de IJssel vinden ze er artikelen als constructiehout, isolatiemateriaal, muurstenen, wapeningsstaal, zand en terrashout. Dankzij de uitbreiding liggen daar nu ook bouwstoffen en sierbestrating voor het grijpen. Ook in Wateringen en omstreken kunnen klanten vanaf nu volop profiteren van de Drive In-service van HORNBACH. In de schappen van deze compleet nieuwe Drive In vinden ze een uitgebreid assortiment aan tuinhout, tuinschermen en bestrating.

De HORNBACH Drive In’s worden zo overzichtelijk en efficiënt mogelijk ingericht zodat klanten hun artikelen makkelijk kunnen vinden. Hierdoor is het alleen een kwestie van langs de schappen rijden, inladen, de artikelen scannen met de speciale HORNBACH-app en betalen. Dit scheelt niet alleen een hoop gesjouw maar ook tijd. Dit is met name voor de klusprofessionals een groot pluspunt.

Flink meer ruimte
Dankzij de uitbreiding in Nieuwerkerk aan den IJssel is de Drive In zo’n 30% groter geworden. Het totale winkeloppervlak van HORNBACH in Nieuwerkerk aan den IJssel is door de uitbreiding gegroeid van 14.000 m2 naar bijna 16.500 m2. De Drive In is te vinden op het terrein van de bouwmarkt aan Laan van Avant-Garde 1 in Nieuwerkerk a/d IJssel.
Met de komst van de spiksplinternieuwe Drive In in Wateringen, is de totale bouwmarkt in het Westland gegroeid van 11.000 m2 naar bijna 13.500 m2 vloeroppervlak. De Drive In is te vinden op het parkeerterrein van de bouwmarkt aan de ’s Gravenzandseweg 71-72 in Wateringen. Meer informatie over de HORNBACH Drive In’s is te vinden op: https://www.hornbach.nl/vestigingsinfo/drive-in/

 

 

Lees ook ...