Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Geen bouwvak bij Hornbach Geleen

Volop doorwerken voor opening in september

Hornbach Geleen gaat op 2 september open, en dat betekent voor de aannemer en het personeel de hele zomer ‘volle bak’ doorwerken. Het zal voorbijgangers dan ook nauwelijks ontgaan dat er ook tijdens de bouwvak volop bedrijvigheid is op de bouwplaats op woonboulevard Gardenz. Om ervoor te zorgen dat deze tiende vestiging van de bouwmarktketen over krap twee maanden ook werkelijk haar deuren kan openen, moeten de mouwen nog worden opgestroopt.

In de zomer van 2014 sloot de vestiging van Hornbach in Geleen haar deuren. Het toenmalige pand was verouderd en niet geschikt voor het Hornbach-concept. “We hebben het gesloopt om ruimte te maken voor de bouw van een volwaardige regionale projectbouwmarkt met tuincentrum, dierenafdeling en afhaalcentrum”, vertelt Bob Rohenkohl, vestigingsmanager van Hornbach Geleen, gelegen aan de rand van onze gemeente. “Van buiten zie je het nieuwe pand al in volle glorie. Meest in het oog springend werk voor de buitenwereld is nu vooral het parkeerterrein, dat uiteindelijk plek moet bieden voor 477 auto’s.”

Klanten kunnen niet wachten
In het pand zelf is nu echt de fase van afbouw aangebroken. Rohenkohl: “De tijd die ons rest tot de opening, hebben we nog helemaal nodig voor het inrichten en bevoorraden, met alle medewerkers, van de vestiging. We hebben het tenslotte over een assortiment van ruim 120.000 artikelen en een voorraad van nog eens 50.000 artikelen. Daarom wordt er ook in de zomervakantie volop doorgewerkt, gemotiveerd door het enthousiasme van potentiële klanten. Die kunnen niet wachten tot Hornbach in Geleen ‘weer’ opengaat. Ik verwacht veel aanloop en hoop dat iedereen blij verrast zal zijn door deze mooie vestiging, het grote assortiment en de vriendelijke service. En ik ben ervan overtuigd dat we er, met alle positieve energie van de medewerkers, een perfecte openingsdag van gaan maken.”

 

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall