Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Geld terug voor oud gereedschap

Projectshow Hornbach komende maand in teken werkplaats en machines

De winterklussen met veel machtsvertoon te lijf gaan? Is het hoog tijd voor een nieuwe ‘powertool’? Een geslaagd project begint bij goed gereedschap. Daarom start Hornbach deze week met de projectshow ‘Werkplaats en machines’: tegen inruil van oud of kapot elektrisch gereedschap krijgen klanten een waardebon t.w.v. € 25,-, in te wisselen bij de aankoop van een WORX-apparaat naar keuze (één coupon per machine). De waardebon is de hele maand december verkrijgbaar, verzilveren kan tot en met 31 januari 2016.

Deze gratis toegankelijke projectshows vinden plaats van vrijdag 4 december t/m zaterdag 2 januari; op vrijdagen van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 14.00 tot 15.00 uur en 16.00 tot 17.00 uur. Vakmensen geven het eerste half uur een demonstratie, waarna de bezoekers zelf aan de slag kunnen gaan. Kijk voor een voorproefje op de speciale webpagina van Hornbach over dit thema.

Garantie van vijf jaar op gereedschap
“Wie aan een project begint, heeft goed gereedschap nodig”, zegt Hans van Bemmel, hoofd Inkoop bij de bouwmarkt. “Geen huishouden kan zonder betrouwbare, no-nonsense powertools, die doen wat ze behoren te doen. Extra voordeel van het merk WORX is dat er een garantie van maar liefst vijf jaar op zit. Ons assortiment van WORX-apparaten wordt als het ware van een extra keurmerk voorzien.”

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Annelies Melis
Telefoon: +31 (0)30 - 266 98 98
E-mail: annelies.melis@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall