Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Gerben Hofland vestigingsmanager HORNBACH Apeldoorn

Bouw HORNBACH Apeldoorn verloopt voorspoedig

Nog even en dan opent aan de Voorwaarts hét paradijs voor klussers: HORNBACH Apeldoorn. Gerben Hofland is de vestigingsmanager van deze nieuwe projectbouwmarkt, met 16.500 m2 oppervlakte. De 40-jarige Hofland verdiende zijn sporen als bedrijfsleider en plaatsvervangend vestigingsmanager bij HORNBACH Duiven. Nu werkt hij toe naar de opening van ‘zijn’ vestiging: “Mijn team en ik hebben er enorm veel zin in”.

Hofland heeft ruime ervaring in de detailhandel, bij bekende winkelketens. Bij HORNBACH voelt hij zich helemaal thuis: “Hier draait het om de klant, dat merk je aan alles. Ik merkte het in mijn eigen inwerkperiode in Groningen, in Duiven, in Zwolle. Elke HORNBACH-vestiging heeft dezelfde vertrouwde sfeer. En we gaan er met z’n allen voor. Er heerst echt een familiegevoel.”

Inwerken
Het team voor HORNBACH Apeldoorn is nu aan het inwerken in Duiven, Nieuwegein en Zwolle. Hofland: “De medewerkers hebben coaching gekregen van ervaren medewerkers en training van leveranciers. Daardoor hebben ze een goede basis om klanten te adviseren en te helpen met hun project. Ook zorgen ze dat de afdelingen er superstrak uitzien, dus dat belooft heel wat voor onze eigen vestiging. En ze raken bekend met het assortiment. Straks hebben ze bijna alle artikelen al een keer door hun handen gehad.” Ook na dit inwerktraject kunnen medewerkers nog meer opleidingen en trainingen volgen, legt de vestigingsmanager uit: “Als je goed op dreef bent bij HORNBACH, krijg je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.”

Bijna van start
De bouw van de Apeldoornse vestiging verloopt voorspoedig. Hofland: “Binnenkort draagt de aannemer de sleutels aan ons over, waarna wij kunnen beginnen met het vullen van de schappen in onze vestiging. Geweldig dat we nu bijna in onze eigen HORNBACH Apeldoorn mogen beginnen. Wij kunnen niet wachten. Ik kijk ernaar uit om ook deze vestiging een succes te gaan maken, samen met mijn nieuwe collega’s.”

Vacatures
Hofland heeft zijn team bijna compleet, maar is nog op zoek naar nog 2 teamleiders en een paar collega’s voor de kassa, logistiek en verkoopafdeling, ook op oproepbasis. De openstaande vacatures zijn te vinden op jobs.hornbach.com.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall