HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Gerben Hofland vestigingsmanager HORNBACH Apeldoorn

Bouw HORNBACH Apeldoorn verloopt voorspoedig

Nog even en dan opent aan de Voorwaarts hét paradijs voor klussers: HORNBACH Apeldoorn. Gerben Hofland is de vestigingsmanager van deze nieuwe projectbouwmarkt, met 16.500 m2 oppervlakte. De 40-jarige Hofland verdiende zijn sporen als bedrijfsleider en plaatsvervangend vestigingsmanager bij HORNBACH Duiven. Nu werkt hij toe naar de opening van ‘zijn’ vestiging: “Mijn team en ik hebben er enorm veel zin in”.

Hofland heeft ruime ervaring in de detailhandel, bij bekende winkelketens. Bij HORNBACH voelt hij zich helemaal thuis: “Hier draait het om de klant, dat merk je aan alles. Ik merkte het in mijn eigen inwerkperiode in Groningen, in Duiven, in Zwolle. Elke HORNBACH-vestiging heeft dezelfde vertrouwde sfeer. En we gaan er met z’n allen voor. Er heerst echt een familiegevoel.”

Inwerken
Het team voor HORNBACH Apeldoorn is nu aan het inwerken in Duiven, Nieuwegein en Zwolle. Hofland: “De medewerkers hebben coaching gekregen van ervaren medewerkers en training van leveranciers. Daardoor hebben ze een goede basis om klanten te adviseren en te helpen met hun project. Ook zorgen ze dat de afdelingen er superstrak uitzien, dus dat belooft heel wat voor onze eigen vestiging. En ze raken bekend met het assortiment. Straks hebben ze bijna alle artikelen al een keer door hun handen gehad.” Ook na dit inwerktraject kunnen medewerkers nog meer opleidingen en trainingen volgen, legt de vestigingsmanager uit: “Als je goed op dreef bent bij HORNBACH, krijg je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.”

Bijna van start
De bouw van de Apeldoornse vestiging verloopt voorspoedig. Hofland: “Binnenkort draagt de aannemer de sleutels aan ons over, waarna wij kunnen beginnen met het vullen van de schappen in onze vestiging. Geweldig dat we nu bijna in onze eigen HORNBACH Apeldoorn mogen beginnen. Wij kunnen niet wachten. Ik kijk ernaar uit om ook deze vestiging een succes te gaan maken, samen met mijn nieuwe collega’s.”

Vacatures
Hofland heeft zijn team bijna compleet, maar is nog op zoek naar nog 2 teamleiders en een paar collega’s voor de kassa, logistiek en verkoopafdeling, ook op oproepbasis. De openstaande vacatures zijn te vinden op jobs.hornbach.com.

Lees ook ...