HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Goed getegeld!

Hornbach projectshows over binnen en buiten tegels leggen

Een terras met dezelfde tegels als de woonkamer. Zo lijkt het alsof de woonkamer buiten doorloopt, met plavuizen die bijna naadloos overgaan in terrastegels. Buiten wordt binnen. Maar buiten is de ondergrond wel anders dan binnen. Hoe leg je dan een strakke, vlakke tegelvloer? Hornbach helpt hobbyklussers op weg met een gratis cursus tegels leggen. De bouwmarkt organiseert projectshows in de weekenden van juli.

De projectshows vinden plaats in alle vestigingen, van 1 t/m 30 juli, op vrijdagen van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 14.00 tot 15.00 uur en 16.00 tot 17.00 uur. De experts van de bouwmarkt geven het eerste half uur een demonstratie, waarna deelnemers zelf de handen uit de mouwen mogen steken.

Het verlengde woonkamer-effect
Tegels leggen op verschillende ondergronden, binnen en buiten. In woonprogramma’s ziet het er makkelijk uit. En dat is het ook, volgens de experts van Hornbach. Zij delen hun tegeltjeswijsheden over de juiste techniek voor iedere ondergrond, zodat iedereen strakke tegelvloeren en -terrassen kan leggen. Ook demonstreren zij de fijne kneepjes van het tegelsnijden en de toegevoegde waarde van terrastegeldragers. Deelnemers gaan vervolgens zelf met tegelsnijders en lijmkammen in de weer, zodat zij de tegeltips meteen in praktijk kunnen brengen.

Elke maand nieuwe inspiratie
Hornbach organiseert het hele jaar door projectshows, elke maand met een ander thema en deze zijn allemaal gratis bij te wonen. Tijdens de demonstraties laten de medewerkers van Hornbach precies zien hoe je een project aanpakt.

Lees ook ...