Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Goed getegeld!

Hornbach projectshows over binnen en buiten tegels leggen

Een terras met dezelfde tegels als de woonkamer. Zo lijkt het alsof de woonkamer buiten doorloopt, met plavuizen die bijna naadloos overgaan in terrastegels. Buiten wordt binnen. Maar buiten is de ondergrond wel anders dan binnen. Hoe leg je dan een strakke, vlakke tegelvloer? Hornbach helpt hobbyklussers op weg met een gratis cursus tegels leggen. De bouwmarkt organiseert projectshows in de weekenden van juli.

De projectshows vinden plaats in alle vestigingen, van 1 t/m 30 juli, op vrijdagen van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 14.00 tot 15.00 uur en 16.00 tot 17.00 uur. De experts van de bouwmarkt geven het eerste half uur een demonstratie, waarna deelnemers zelf de handen uit de mouwen mogen steken.

Het verlengde woonkamer-effect
Tegels leggen op verschillende ondergronden, binnen en buiten. In woonprogramma’s ziet het er makkelijk uit. En dat is het ook, volgens de experts van Hornbach. Zij delen hun tegeltjeswijsheden over de juiste techniek voor iedere ondergrond, zodat iedereen strakke tegelvloeren en -terrassen kan leggen. Ook demonstreren zij de fijne kneepjes van het tegelsnijden en de toegevoegde waarde van terrastegeldragers. Deelnemers gaan vervolgens zelf met tegelsnijders en lijmkammen in de weer, zodat zij de tegeltips meteen in praktijk kunnen brengen.

Elke maand nieuwe inspiratie
Hornbach organiseert het hele jaar door projectshows, elke maand met een ander thema en deze zijn allemaal gratis bij te wonen. Tijdens de demonstraties laten de medewerkers van Hornbach precies zien hoe je een project aanpakt.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall