HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Gratis interieuradvies bij Hornbach

Onafhankelijke woonstylistes geven advies op maat

Weer eens ‘iets anders’ doen met het interieur, maar nog zoekende naar de juiste stijl en sfeer? Bij alle vestigingen van Hornbach kunt u in oktober en november advies inwinnen bij professionele woonstylisten. Wie graag zo’n persoonlijk én gratis interieurgesprek van een uur wil, ter waarde van 95 euro, kan zich inschrijven via www.hornbach.nl/interieuradvies

De professionele woonstylisten zijn onafhankelijke vakmensen, niet in dienst van Hornbach. Op genoemde dagen zijn ze – in het teken van de interieuradviesdagen 2014 – de hele dag in de bouwmarkt aanwezig om mensen op weg te helpen met de make-over van een ruimte in de woning. Of het nu gaat om traditionele kleuren en materialen, of de nieuwste woontrends.

Wat komt er in dat uurtje op tafel?

De woonstylistes geven op-maat-gesneden advies in een persoonlijk gesprek van een uur bijvoorbeeld over de maatvoering van nieuw aan te schaffen meubels en de indeling daarvan. Maar denk ook aan sfeerdecoraties, toepasselijke materialen voor raam-, wand- en vloerafwerking en de verschillende materialen kleurcombinaties voor wanden en vloeren. Voor een deskundig advies is het raadzaam informatie en foto’s van de ruimte mee te nemen, bijvoorbeeld over kameroppervlakte en maten van de meubels. Wat de woonstylistes precies nodig hebben om een goed beeld te krijgen van de beschikbare ruimte staat duidelijk omschreven het inschrijfformulier.

Lees ook ...