Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Gratis interieuradvies bij Hornbach

Onafhankelijke woonstylistes geven advies op maat

Weer eens ‘iets anders’ doen met het interieur, maar nog zoekende naar de juiste stijl en sfeer? Bij alle vestigingen van Hornbach kunt u in oktober en november advies inwinnen bij professionele woonstylisten. Wie graag zo’n persoonlijk én gratis interieurgesprek van een uur wil, ter waarde van 95 euro, kan zich inschrijven via www.hornbach.nl/interieuradvies

De professionele woonstylisten zijn onafhankelijke vakmensen, niet in dienst van Hornbach. Op genoemde dagen zijn ze – in het teken van de interieuradviesdagen 2014 – de hele dag in de bouwmarkt aanwezig om mensen op weg te helpen met de make-over van een ruimte in de woning. Of het nu gaat om traditionele kleuren en materialen, of de nieuwste woontrends.

Wat komt er in dat uurtje op tafel?

De woonstylistes geven op-maat-gesneden advies in een persoonlijk gesprek van een uur bijvoorbeeld over de maatvoering van nieuw aan te schaffen meubels en de indeling daarvan. Maar denk ook aan sfeerdecoraties, toepasselijke materialen voor raam-, wand- en vloerafwerking en de verschillende materialen kleurcombinaties voor wanden en vloeren. Voor een deskundig advies is het raadzaam informatie en foto’s van de ruimte mee te nemen, bijvoorbeeld over kameroppervlakte en maten van de meubels. Wat de woonstylistes precies nodig hebben om een goed beeld te krijgen van de beschikbare ruimte staat duidelijk omschreven het inschrijfformulier.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall