HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Gratis klusadvies in unieke vestiging Hornbach Hengelo

Bouwmarkt komende week op het Brinkplein

Vanaf dinsdag 18 oktober kunnen klussers bij Hornbach in Hengelo terecht. De bouwmarkt opent de deuren van een heuse pop-up store. Vijf dagen lang kan iedereen midden op het Brinkplein terecht voor gratis klusadvies. Voor de bezoekers een mooie manier om Hornbach te leren kennen. Een gast komt nooit met lege handen, dus voor elke bezoeker ligt een attentie klaar.

Unieke vestiging
“We hebben in Twente nog geen fysieke vestiging”, aldus marketingmanager Maarten Post van Hornbach Bouwmarkt Nederland. “Ook deze regio willen we daarom laten ervaren waarvoor wij staan: een bouwmarkt vol deskundige medewerkers én het grootste assortiment tegen vaste lage prijzen. Wij zijn gelukkig niet de enigen die daar zo over denken, want we zijn dit jaar alweer voor de 11e keer verkozen tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Dit maakt ons trots: een gevoel dat wij willen delen. Daarom hebben wij in de binnenstad van Hengelo een unieke pop-up store in elkaar geklust. Hier kunnen klussers terecht voor verschillende vragen, adviezen & tips voor hun project. Een primeur voor Hornbach, een primeur voor Hengelo: een meer dan bijzonder initiatief.

Onlineshop
Verder krijgen bezoekers in de tijdelijke winkel uitleg over de onlineshop. Een shop waarin enorm veel artikelen online te bestellen zijn met een bijzonder snelle levertijd. Dit alles wordt ook nog eens net zo makkelijk thuis bezorgd. Maar het is meer dan een onlineshop. Ook het raadplegen van voorraden per vestiging is een eenvoudige handeling. Vestigingen die bezocht kunnen worden via een virtual reality-tour. De medewerkers van Hornbach Hengelo zijn er in elk geval klaar voor!

Openingstijden
Dinsdag 18 oktober: 09.00 – 18.00 uur
Woensdag 19 oktober: 09.00 – 18.00 uur
Donderdag 20 oktober: 09.00 – 21.00 uur
Vrijdag 21 oktober: 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag 22 oktober: 09.00 – 18.00 uur

Lees ook ...