Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Gratis zomeractiviteit voor jonge doe-het-zelvers bij HORNBACH

Maak je eigen bootje bij de Kinderwerkplaats!

Een gratis activiteit waar je kind zoet mee is, en misschien wel de hele zomer met het resultaat? Die nog leuk én leerzaam is ook? Bingo! Tijdens de Kinderwerkplaats van HORNBACH op zaterdag 13 augustus klussen jonge doe-het-zelvers hun eigen bootje van kurk in elkaar. Ze versieren hun bootjes precies zoals zij willen, en kunnen er de rest van de zomer mee varen, racen en pronken!

“Tijdens de Kinderwerkplaats bouwen de kinderen samen met onze medewerkers een bootje van kurk en houten latjes,” zegt marketingmanager Maarten Post. “De bootjes dríjven niet alleen: door een opwindbaar elastiekje aan de achterkant kunnen ze ook varen. Vervolgens kunnen de kinderen al hun fantasie gebruiken om hun bootjes te versieren. Natuurlijk mag iedereen zijn of haar eigen bootje mee naar huis nemen, om trots te laten zien aan familie, vriendjes en vriendinnetjes, en om ermee te spelen op het water!”

Gratis deelname, zonder inschrijving
De Kinderwerkplaats opent de deuren op zaterdag 13 augustus van 10.00 tot 16.00 uur. Alle enthousiaste doe-het-zelvers tussen de vier en tien jaar oud kunnen gratis deelnemen. Inschrijven vooraf is niet nodig: kom gewoon langs bij HORNBACH, en je jonge klusser kan meteen aan de slag! Kijk voor meer informatie op de website: www.hornbach.nl/kinderwerkplaats.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall