Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals
Groei van Hornbach zet door in 2016

Groei van Hornbach zet door in 2016

Bouwmarkt daagt ervaren mensen uit

Hornbach blijft groeien. De opening in 2015 van vestigingen in Geleen en Best heeft Hornbach goed gedaan. Het personeelsbestand groeide hierdoor met ruim een kwart. Een prettige constatering ten aanzien van de arbeidsmarkt. Ook dit jaar zet de groei door. Met de opening van nieuwe vestigingen in Den Haag en Amsterdam is Hornbach weer op zoek naar nieuwe medewerkers. Met een te verwachten groei van 20% betekent dit dat er in 2016 plaats is voor circa driehonderd nieuwe mensen.

De bouw van de nieuwe vestiging in Amsterdam is begonnen en de eerste paal van de vestiging in Den Haag gaat binnenkort de grond in. Daarom is Hornbach op zoek naar nieuwe medewerkers. De vacatures van Amsterdam staan inmiddels open. Want vroegtijdig nieuw personeel aannemen is voor Hornbach gebruikelijk. Zo is er genoeg tijd de nieuwe medewerkers goed en zorgvuldig op te leiden, zodat zij straks in staat zijn de klant van deskundig advies te voorzien.

Medewerkers als basis van succes
Hornbach beschouwt medewerkers als haar belangrijkste kapitaal. De medewerkers op de vloer als basis voor het huidige succes. Daarom doet Hornbach twee dingen: ervoor zorgen dat de huidige medewerkers zich gewaardeerd voelen, en bewerkstelligen dat het niveau en het enthousiasme van het nieuwe personeel passen binnen het bestaande concept. “Werken bij Hornbach voelt als werken bij een familiebedrijf”, zegt Chris van den Akker, HR Manager bij Hornbach Nederland. “Een familiebedrijf vol authentieke waarden. Om dit te bewaken en ons succes te continueren, zijn wij daarom voortdurend op zoek naar bekwaam en gemotiveerd personeel. Want zonder hun engagement, inzet en bevlogenheid zijn wij nergens.” Verder wil Van den Akker nog kwijt dat Hornbach veel zin heeft in de komende tijd. “Binnen Hornbach is de professionalisering op alle fronten merkbaar. Een breed scala aan opleidings- en doorgroeimogelijkheden en onze structurele investeringen ten aanzien van persoonlijke ontwikkeling onderschrijven dit. Deze positieve flow maakt het werken hier ook zo leuk. Een dynamische, leuke werkomgeving, waar altijd wel iets gebeurt.”

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall