Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Grote kans op inbrekers bij jou thuis

Beveiligingsexperts geven antwoord tijdens projectshow bij Hornbach

Hoe makkelijk komen inbrekers jouw woning binnen? Dat, én wat je hiertegen kunt doen, ontdek je tijdens de projectshow `Veilig Wonen’ van Hornbach. Een interactieve en gratis sessie die elk weekend in november door beveiligingsexperts gegeven wordt. Iedere vrijdag om 18.30 uur en op zaterdagen om 14.00 uur en 16.00 uur.

Nu de dagen korter worden, breekt het hoogseizoen voor inbrekers aan. Met goede beveiliging houd je deze ongewenste gasten buiten de deur. Maar welke beveiligingsproducten zijn geschikt voor jouw huis? En hoe monteer je deze zelf? Maarten Post, Marketing Manager Hornbach Nederland, laat weten: “Tijdens de projectshow Veilig Wonen geven we niet alleen tips, we gaan ook samen aan de slag en laten je zien hoe je gemakkelijk zelf jouw huis kunt beveiligen.”

Helft Nederlanders heeft inbraakpreventie niet op orde
De projectshow van de bouwmarkt is zeker niet overbodig. Uit onderzoek van de stichting Nationale Inbraakpreventie Weken (NIPW) blijkt dat de helft van de Nederlanders nog wat werk te verzetten heeft op het gebied van inbraakpreventie. Maarten Post vertelt: “35,1% van de Nederlanders is ‘onverschillig’ en verwacht niet dat er ingebroken wordt, omdat ‘er niets te halen valt’. 5,1% van onze samenleving is ‘slordig’ en vergeet met regelmaat deuren of ramen te sluiten bij het verlaten van de woning. 10,3% van de Nederlanders valt te typeren als ‘laks’. Deze groep beseft dat het goed is in actie te komen op het vlak van beveiliging, maar moet nog actie ondernemen.”

Kiezen voor de juiste beveiliging
De keuze in beveiligingsproducten is groot. Van hang-en-sluitwerk tot beveiligingscamera’s en alarmsystemen. “Wij snappen heel goed dat mensen niet weten waar ze moeten beginnen als het gaat om inbraakpreventie”, zegt Maarten Post. “Tijdens de projectshow, die ongeveer een uur duurt, hopen we daar verandering in te brengen. Onze experts geven het eerste half uur demonstraties met de verschillende producten. Daarna kunnen bezoekers vragen stellen, de producten van dichtbij bekijken en zelf aan de slag gaan. Speciale aandacht is er voor de beveiligingspakketten van WoonVeilig, die zeer goed door tests van o.a. VARA Kassa en ComputerIdee zijn gekomen”, aldus Maarten Post.

Meer informatie over de projectshow ‘Veilig Wonen’ is te vinden op de website: https://www.hornbach.nl/cms/nl/nl/actueel/projectshow/projectshow.html.

 

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall