Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Het leukste vaderdagcadeau maak je zelf bij HORNBACH

Maak een gereedschapskist tijdens de Kinderwerkplaats op 17 juni

Het leukste vaderdagcadeau is zelfgemaakt en maak je zelf op zaterdag 17 juni bij HORNBACH. De bouwmarkt organiseert die dag een Kinderwerkplaats waar jonge klussers met eigen handen een gereedschapskist kunnen maken. Het perfecte cadeau voor elke vader om zijn favoriete tools in te bewaren.

HORNBACH zorgt op 17 juni voor voldoende hout, lijm en verf voor alle kinderen die voor Vaderdag aan de slag willen gaan. Dat gebeurt allemaal onder begeleiding van medewerkers van HORNBACH. Tijdens de Kinderwerkplaats ervaren kinderen hoe leuk het is om zelf te klussen. Bovendien is het een perfecte manier om hun creativiteit te ontwikkelen. Als de gereedschapskist in elkaar zit, kunnen de kinderen hem versieren naar eigen smaak. Of de smaak van hun vader natuurlijk. Bijvoorbeeld door hem te verven in de kleuren van zijn favoriete voetbalclub.

Meedoen is gratis
De Kinderwerkplaats opent de deuren op zaterdag 17 juni van 10.00 tot 16.00 uur en is geschikt voor kinderen van 4 tot 10 jaar oud. Kinderen kunnen bij elke vestiging van HORNBACH in Nederland terecht, met uitzondering van de vestiging HORNBACH Vloeren in Kerkrade. Deelname aan de Kinderwerkplaats is gratis en inschrijven vooraf is niet nodig. Kijk voor meer informatie op de website: www.hornbach.nl/kinderwerkplaats.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall