Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Hornbach 15 jaar in Kerkrade

Vandaag heeft Hornbach Kerkrade een bijzondere mijlpaal bereikt. De vestiging van deze projectbouwmarkt- en tuincentrumketen, pal naast het station van Roda JC, bestaat vandaag precies vijftien jaar. Hornbach Kerkrade opende als derde vestiging haar deuren in Nederland. Dit jubileum markeert dan ook een belangrijk moment in de historie van Hornbach Nederland die met tien vestigingen door het hele land de afgelopen jaren stevige voet aan Nederlandse bodem heeft gekregen.

“Ruim 75% van onze medewerkers op deze locatie is minimaal tien jaar in dienst”, vertelt Algemeen Directeur Evert de Goede, die zelf ooit vestigingsmanager is geweest van Hornbach Kerkrade. “Zo’n grote en hechte kern van personeel is zeker in onze branche een unicum en daar zijn we erg trots op. We kunnen wel vaststellen dat Hornbach Kerkrade een goede, betrouwbare werkgever is met een vastebanengarantie en prima toekomstperspectief. En voor de klanten betekent deze solide basis dat ze altijd kunnen rekenen op deskundig advies, van mensen die veel kennis in huis hebben en voor ons ruime assortiment geen geheimen kent. Onze medewerkers beschikken over de ervaring en kennis om zowel de consumenten als de professionele klant goed van dienst te zijn.” Evert de Goede, algemeen directeur Hornbach Bouwmarkt Nederland.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall