HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

HORNBACH Apeldoorn bereikt hoogste punt

Bouw op schema voor opening najaar 2021

Bouwen, dat is wat ze bij HORNBACH het liefste doen. Zo ook aan de Voorwaarts in Apeldoorn, waar de zestiende Nederlandse vestiging van de projectbouwmarktketen verrijst. Vanaf dit najaar kunnen inwoners van de regio zelf van start met hun bouwproject – met hulp van HORNBACH uiteraard. Want inmiddels is het hoogste punt van de bouw bereikt en daarmee ligt HORNBACH goed op schema voor de opening.

HORNBACH Apeldoorn wordt gebouwd aan de Voorwaarts 750, op de plek van de voormalige Americahal. “Het hoogste punt, elf meter, is nu bereikt”, vertelt Evert de Goede, algemeen directeur HORNBACH Bouwmarkt Nederland. “De bouw verloopt soepel. Binnen worden momenteel alle installaties opgehangen en de kantoren opgebouwd. Buiten zijn ze al bezig om het parkeerterrein rondom de vestiging aan te leggen. We kijken uit naar het moment dat Dura Vermeer de sleutel aan ons overdraagt. Want daarna kunnen we de stellingen gaan plaatsen en de vestiging bevoorraden. De eerste medewerkers zijn trouwens al gestart en volgen momenteel interne opleidingen bij andere vestigingen. Zodat ze bij de opening dit najaar alles over onze materialen en gereedschappen weten en klanten goed kunnen adviseren bij hun bouwprojecten.”

Projectbouwmarkt met tuincentrum en drive-in
Met 16.500 m2 aan bouwinspiratie en een assortiment van 120.000 verschillende artikelen, wordt HORNBACH Apeldoorn een paradijs voor doe-het-zelvers en bouwprofessionals. De complete projectbouwmarkt beschikt straks over een badkamer-keuken-inspiratiecentrum, dierenafdeling en tuincentrum. Evert de Goede vervolgt: “Je kunt bij ons terecht voor elk project. Wist je trouwens dat HORNBACH Apeldoorn ook een Drive In krijgt? In deze naast de bouwmarkt gelegen hal kun je terecht voor zware bouwmaterialen, zoals hout en gipsplaten. Je auto of klusbus rijd je gewoon voor het schap, dat scheelt een hoop sjouwen.” Voor bouwprofessionals is er de HORNBACH ProfiService: service op maat, met onder andere een vast aanspreekpunt in de vestiging, de mogelijkheid bouwmaterialen te laten bezorgen op de bouwplaats, inkoopvoordelen en nog veel meer.

Lees ook ...