HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

HORNBACH Apeldoorn opent deuren op 13 oktober

Bouwmarktketen kondigt spectaculaire opening aan

Dat er iets groots aankomt is klussend Apeldoorn niet ontgaan. Maar nu is ook bekend wanneer de deuren van de nieuwste HORNBACH vestiging openen. Op woensdagochtend 13 oktober om 07.00 uur is het zo ver. De ruim 150 medewerkers van de projectbouwmarkt zetten momenteel de puntjes op de i en kijken ernaar uit klussers te ontvangen. Vestigingsmanager Gerben Hofland laat weten: “Het belooft een feestelijke maand te worden!”

HORBACH Apeldoorn is de 16e vestiging van de bouwmarktketen in Nederland en de 2e in de provincie Gelderland. “We zijn ontzettend blij te kunnen melden dat de opening op 13 oktober plaatsvindt”, vertelt Gerben Hofland enthousiast. “Hier hebben we maanden naar uitgekeken. HORNBACH Apeldoorn is echt een paradijs voor klussers. Met een assortiment van 120.000 artikelen tegen vaste lage prijzen vind je bij ons echt alles voor elk project. De vestiging beschikt bovendien over een tuincentrum, dierenafdeling, badkamer-keuken-inspiratiecentrum en Drive In.”

Pop-up store
Wie nieuwsgierig is naar de nieuwe projectbouwmarkt kan op zondag 26 september van 12.00 tot 17.00 uur een kijkje nemen in de HORNBACH pop-up store op het Marktplein. Gerben vervolgt: “Bezoekers kunnen hier het HORNBACH-gevoel ervaren: zo staat ons team klaar om klusvragen te beantwoorden en mensen te voorzien van praktische tips. Bovendien kun je via de VR-experience de bouwmarkt alvast van binnen bekijken.” De pop-up store is op zaterdag 2 oktober van 10.00 tot 16.00 uur ook te bezoeken bij winkelcentrum Anklaar en staat op donderdag 7 oktober van 16.00 tot 21.00 uur nogmaals op het Marktplein.

Obstacle run
In aanloop naar de opening organiseert HORNBACH op zaterdag 3 oktober een zinderende obstacle run. De HORNBACH Hammerrun, zoals hij officieel heet, vindt plaats rondom de nieuwe bouwmarkt. Het parcours van 1.200 meter bevat vijfentwintig spectaculaire hindernissen. “We dagen sportievelingen uit om zo veel mogelijk rondjes in een uur af te leggen. Een gaaf event voor jong en oud. De kosten voor deelname bedragen € 3,45 per persoon en de opbrengst gaat volledig naar Stichting Buitenruimte Gelre, die serres en daktuinen naast IC-afdelingen maakt bij ziekenhuizen in de regio Apeldoorn.” 

Spectaculaire opening
“Ook de openingsweek laten we niet ongemerkt voorbijgaan”, besluit Gerben Hofland. “Met onder andere speciaal ingekochte artikelen en diverse demonstraties belooft het een feest te worden. We trappen af met een spectaculair openingsmoment op woensdagochtend 13 oktober. Onder leiding van wethouder Jeroen Joon vindt om 07.00 uur de officiële openingshandeling plaats, waarna de deuren voor het grote publiek geopend zijn.”

Lees ook ...