Hornbach newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Hornbach bedankt haar bezoekers

Hornbach Nieuwerkerk aan den IJssel kijkt terug op een zeer geslaagde opening, afgelopen woensdag 20 november. De massale opkomst van het publiek was hartverwarmend. “Mooi dat het na al die jaren eindelijk zover is”, memoreert vestigingsmanager Charles van Geenen aan de lange aanloop. “Je werkt toch naar zo’n moment toe. En dan is het natuurlijk fantastisch dat er zo veel mensen op de openingsdag af komen, daar doe je het uiteindelijk voor.” Honderden mensen stonden voor dag en dauw te trappelen om de opening mee te maken. Gedurende de dag werd het steeds drukker. De eerste dag werd feestelijk afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow.

Mooi dat het na al die jaren eindelijk zover is. Je werkt toch naar zo’n moment toe. En dan is het natuurlijk fantastisch dat er zo veel mensen op de openingsdag af komen, daar doe je het uiteindelijk voor.”
Charles van Geenen, vestigingsmanager Hornbach Nieuwerkerk a/d IJssel

Onderstaande gegevens zijn enkel voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien vestigingen in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall