Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals
HORNBACH blijft consumenten van dienst via webshop

HORNBACH blijft consumenten van dienst via webshop

Winkelen op afspraak binnen de huidige richtlijnen niet realistisch

Binnen de huidige richtlijnen van maximaal 12 klanten per uur, is winkelen op afspraak niet realistisch voor HORNBACH. De projectbouwmarkt blijft consumenten daarom van dienst via de webshop. Bij uitzondering is het wel mogelijk om, aanvullend op een online badkamer- of keukenadviesgesprek, een vervolgafspraak te maken voor een bezoek aan het badkamer- en keukencentrum.

Online bestellen, reserveren en afhalen, adviesgesprekken.
Om zo veel mogelijk klanten te kunnen bedienen legt HORNBACH haar focus op onlineservices. Producten kunnen worden besteld via de webshop, waarbij het mogelijk is de artikelen thuis te laten bezorgen of te kiezen voor reserveren en afhalen. Daarnaast biedt HORNBACH online adviesgesprekken aan, waarbij specialisten van de bouwmarkt klanten via videogesprekken te woord staan en hen bijvoorbeeld adviseren over materialen en gereedschappen. Bekijk alle mogelijkheden op: https://www.hornbach.nl/actueel/coronavirus/

Onderstaande gegevens zijn enkel voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 21.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels vijftien vestigingen in ons land. In 2020 hebben consumenten HORNBACH voor de vijftiende keer uitgeroepen tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de derde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. Tevens is HORNBACH bij onafhankelijk onderzoek (waarderingsrapport DIY) van GfK al vier keer op rij uit de bus gekomen als best gewaardeerde bouwmarkt. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, deskundig advies, competente service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (bij 50.000 artikelen).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall