Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals
Hornbach claimt de ochtend

Hornbach claimt de ochtend

Najaarscampagne vanaf morgen op tv

Rust. Stilte. De allereerste zonnestralen. De vroege morgen is magisch. In haar nieuwste campagne brengt bouwmarktketen Hornbach dat in beeld én legt ze beslag op het meest fascinerende moment van de dag. Een moment dat is voorbehouden aan klussers die voor dag en dauw opstaan om hun project met beide handen aan te pakken: ‘De ochtend is van ons’.

“Die vroege uurtjes, wanneer de grote meerderheid van ons land nog op één oor ligt, dát is het moment van klussers”, vertelt Maarten Post, Marketing Manager Hornbach Bouwmarkt Nederland. “Een project beetpakken is niet voor iedereen weggelegd. Het is tijdrovend, vereist discipline en gedrevenheid. Iets wat onze klussers in zich hebben. Deze campagne is opnieuw een ode aan al die gemotiveerde doe-het-zelvers. De ochtend is van hen.”

Stilte
Een tv-commercial vormt de basis van de nieuwe campagne. Anders dan we van Hornbach gewend zijn, is deze er een zonder waanzin, lawaai of zweet. Hoofdrolspelers nemen je mee naar een voor hen epische plek: de bouwplaats. Ze pauzeren op het moment dat de nieuwe dag aanbreekt en genieten van de hypnotische stilte die alleen is weggelegd voor degenen die hun werkdag vroeg beginnen. Daar wil je als kijker bij zijn, je onderdompelen in de schilderachtige wereld en je laten meeslepen door de muziek die speciaal voor de commercial gecomponeerd is.

De commercial is vanaf 29 september te zien op tv. De campagne wordt crossmediaal ingezet, met uitingen via radio, out of home, online video en display, social media en print.

Credits:
Agentschap: HEIMAT, Berlijn
Productie: ANORAK Film GmbH
Regie: Stuart McIntyre
Muziek: WALKER

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall