Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals
Hornbach deelt uit

Hornbach deelt uit

Prijzenregen bij opening nieuwe bouwmarkt op 20 november

Als VIP naar een thuiswedstrijd van Feyenoord? Voor 450 euro winkelen in de nieuwste bouwmarkt? Of ziet u dat gratis machinepakket ter waarde van 150 euro wel zitten? Wie op woensdag 20 november tussen 07.00 en 08.00 uur in de ochtend voor de ingang van Hornbach Nieuwerkerk aan den IJssel staat, maakt kans op een van de zestig prijzen. De reden dat Hornbach uitdeelt is de opening van de nieuwe bouwmarkt aan de Laan van Avant-Garde 1.

Op het spel staan 10 Hornbach-kadokaarten van 450 euro per stuk, 30 machinepakketten t.w.v. 150 euro én maar liefst 20 VIP-pakketten voor een thuiswedstrijd van Feyenoord.

Met deze prijzenregen wil Hornbach de openingsdag van haar tiende Nederlandse vestiging spetterend van start laten gaan. De vroege vogels die op tijd voor de ingang van de nieuwe bouwmarkt staan, hoeven niets meer te doen dan een coupon in te leveren en wachten op de loting. Deze coupon is verkrijgbaar tussen 07.00 en 08.00 uur en kan in de betonmolen bij de ingang worden gestopt. Tussen 08.00 en 09.00 uur worden de winnaars ter plekke een voor een bekendgemaakt.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall