Hornbach newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Hornbach draait de kraan open

Projectshow bouwmarkt september in het teken van wastafels en kranen

Tijdens het klussen niet dweilen met de kraan open? Graag je eigen draai geven aan het vervangen van wastafels en kranen, maar even wat houvast nodig? Ga dan in de weekenden van september langs bij de projectshow van Hornbach. De experts van de bouwmarkt laten ter plekke zien om met eigen handen deze klus te klaren.

Deze gratis toegankelijke projectshows vinden plaats van vrijdag 4 t/m zaterdag 26 september; op vrijdagen van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 14.00 tot 15.00 uur en 16.00 tot 17.00 uur. De deskundige medewerkers van de bouwmarkt geven het eerste half uur een demonstratie, waarna de bezoekers zelf aan de slag kunnen gaan.

Badkamer- en Keukenstudio (BKC)
Deze projectshow over het vervangen en vernieuwen van sanitair staat niet op zichzelf; binnen Hornbach bestaat tegenwoordig het Badkamer- en Keukenstudio (BKC), als speciale service voor klanten van de sanitair- en keukenafdeling. Met dit BKC gaat Hornbach verder dan de traditionele verkoop van sanitair in een bouwmarkt. De bezoeker waant zich bij een speciaalzaak. “De inrichting van badkamer of keuken vormt niet meer een sluitstuk bij het inrichten van een woning”, licht inkoopleider Hans van Bemmel toe. “Het zijn investeringen waarbij begrippen als competentie, kwaliteit en betrouwbaarheid doorslaggevend zijn. Met het opzetten van een uitgebreide show kan de klant samen met de verkoopspecialist op ideeën komen. Op die manier wordt het bezoek aan de bouwmarkt voor de klant echt een belevenis. De klant kan bij het BKC zijn complete project samenstellen, waarbij Maatwerk met een hoofdletter wordt geschreven. Niet alleen bij het maken van een detailtekening, maar ook bij transport en montage. Bij de montage van bad of keuken zal de aannemer ervoor zorgen dat in alle voorkomende werkzaamheden kan worden voorzien. De klant heeft als groot voordeel dat ‘ie niet meer in contact hoeft te treden met allerlei aannemers. Er is maar één aanspreekpunt en dat is Hornbach.”

Onderstaande gegevens zijn enkel voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien vestigingen in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall