Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals
HORNBACH Duiven bereikt hoogste punt

HORNBACH Duiven bereikt hoogste punt

Deuren bouwmarkt open in voorjaar van 2020

Op bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf in Duiven wordt hard gebouwd aan de vijftiende Nederlandse Hornbach-vestiging. Het is de eerste bouwmarkt van de Duitse doe-het-zelfketen in Gelderland. Inmiddels is het hoogste punt van de bouw bereikt. Daarmee ligt Hornbach op schema voor de opening in het voorjaar van 2020.

“De bouw verloopt soepel” vertelt Evert de Goede, algemeen directeur Hornbach Nederland. “In december is de eerste paal geslagen. Inmiddels staat de stalen constructie van de bouwmarkt als een huis. De dakdekker is inmiddels begonnen. Tegelijkertijd wordt er buiten gewerkt aan de parkeerplaats en ook zie je aan de zijkanten van het pand al de kleuren van HORNBACH goed zichtbaar. We liggen ruim op schema voor de opening.”

 

Tuincentrum en drive-in
Hornbach Duiven is gunstig gelegen langs de A12 en eenvoudig bereikbaar via afrit 27, Westervoort. Met een oppervlakte van circa 16.500m2belooft Hornbach Duiven dé plek voor klussend Arnhem en omstreken te worden. In de splinternieuwe bouwmarkt zijn straks 120.000 verschillende artikelen te verkrijgen. Bovendien beschikt de vestiging ook over een tuincentrum, dierenafdeling en drive-in. Hornbach Duiven is de eerste bouwmarkt van de Duitse keten in Gelderland, maar daar blijft het niet bij. Op de planning staan ook vestigingen in Apeldoorn en Nijmegen.

 

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Annelies Melis
Telefoon: +31 (0)30 - 266 98 98
E-mail: annelies.melis@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall