Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Hornbach Duiven opent deuren op 29 januari

Feestelijke opening eerder dan gepland

Hornbach opent haar nieuwe vestiging in Duiven eerder dan gepland. Dat maakte de bouwmarktketen gisteren op ludieke wijze bekend. De deuren van de projectbouwmarkt met tuincentrum, gelegen op bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf, openen op woensdagochtend 29 januari om 07.00 uur.

De afgelopen dagen verschenen op diverse plaatsen in Arnhem en Duiven reusachtige verfblikken. Wie op de grote rode knop bovenop drukte kreeg het openingsnieuws te horen. Vestigingsmanger Peter Vuijk laat weten: “De bouw is voorspoedig verlopen. En ook het inrichten van de bouwmarkt gaat als een speer. Fantastisch, want zodoende kunnen we doe-het-zelvers en bouwprofessionals eerder van verwacht verwelkomen.”

Grootste bouwmarkt van Gelderland
Hornbach Duiven is de 15e vestiging van de bouwmarktketen in Nederland. Met een oppervlakte van 16.500 m2 en een assortiment van ruim 120.000 artikelen is Hornbach Duiven het paradijs voor klussers in de regio Arnhem. De vestiging beschikt bovendien over een badkamer-keuken-inspiratiecentrum, dierenafdeling, tuincentrum en drive-in waar grote bouwmaterialen direct kunnen worden ingeladen.

Feestelijke openingsweek
“De komende drie weken zullen we de laatste schappen vullen”, vervolgt Peter Vuijk. “Daarnaast bereiden we ons voor op de openingsweek. Met onder andere speciaal ingekochte artikelen, productdemonstraties en workshops belooft het een spektakel te worden voor jong en oud. We zijn op woensdag 29 januari vanaf 07.00 uur geopend.”

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall