HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals
Hornbach en lokale omroepen bezorgen kerstgevoel

Hornbach en lokale omroepen bezorgen kerstgevoel

Actie ‘Kerstboom voor een ander’ van start

Wie verdient er een onvergetelijke kerst? Een hartverwarmende kerstgroet mét kerstboom? Vandaag start Hornbach in samenwerking met zes lokale omroepen de actie ‘Kerstboom voor een ander’. Een actie bedoeld om vrienden, familieleden, collega’s of buurtgenoten die wel een oppepper kunnen gebruiken te verblijden met één van de 150 kerstbomen.

“Kerst is een tijd van samenzijn. Van gezelligheid en warmte”, vertelt Maarten Post, Marketingmanager Hornbach Nederland. “Maar helaas is dit niet voor alle Nederlanders vanzelfsprekend. Daar willen wij graag verandering in brengen. Bouwen, dat kunnen we als bouwmarkt als de beste. Bouwen aan de samenleving hoort daar zeker ook bij. In samenwerking met zes lokale omroepen bezorgen we het kerstgevoel bij mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.”

Landelijke actie, 150 bomen
De actie wordt georganiseerd in samenwerking met de lokale tv-stations L1, RTV Oost, RTV Rijnmond, Omroep West, Omroep Brabant en OOG tv. In totaal worden 150 kerstbomen weggegeven, in de week van 9 december. Naast reporters staan medewerkers van Hornbach paraat om de kerstbomen met standaard én cadeaubon voor het uitkiezen van decoratie te overhandigen.

RTV Oost: https://www.rtvoost.nl/nieuws/321661/Wie-gun-jij-een-kerstboom 

OOG tv: https://www.oogtv.nl/2019/12/kerstactie/ 

RTV Rijnmond: https://www.rijnmond.nl/nieuws/189366/ACTIE-Wie-gun-jij-een-kerstboom 

Lees ook ...