Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals
Hornbach en lokale omroepen bezorgen kerstgevoel

Hornbach en lokale omroepen bezorgen kerstgevoel

Actie ‘Kerstboom voor een ander’ van start

Wie verdient er een onvergetelijke kerst? Een hartverwarmende kerstgroet mét kerstboom? Vandaag start Hornbach in samenwerking met zes lokale omroepen de actie ‘Kerstboom voor een ander’. Een actie bedoeld om vrienden, familieleden, collega’s of buurtgenoten die wel een oppepper kunnen gebruiken te verblijden met één van de 150 kerstbomen.

“Kerst is een tijd van samenzijn. Van gezelligheid en warmte”, vertelt Maarten Post, Marketingmanager Hornbach Nederland. “Maar helaas is dit niet voor alle Nederlanders vanzelfsprekend. Daar willen wij graag verandering in brengen. Bouwen, dat kunnen we als bouwmarkt als de beste. Bouwen aan de samenleving hoort daar zeker ook bij. In samenwerking met zes lokale omroepen bezorgen we het kerstgevoel bij mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.”

Landelijke actie, 150 bomen
De actie wordt georganiseerd in samenwerking met de lokale tv-stations L1, RTV Oost, RTV Rijnmond, Omroep West, Omroep Brabant en OOG tv. In totaal worden 150 kerstbomen weggegeven, in de week van 9 december. Naast reporters staan medewerkers van Hornbach paraat om de kerstbomen met standaard én cadeaubon voor het uitkiezen van decoratie te overhandigen.

RTV Oost: https://www.rtvoost.nl/nieuws/321661/Wie-gun-jij-een-kerstboom 

OOG tv: https://www.oogtv.nl/2019/12/kerstactie/ 

RTV Rijnmond: https://www.rijnmond.nl/nieuws/189366/ACTIE-Wie-gun-jij-een-kerstboom 

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall