HORNBACH newsroom Persportaal van HORNBACH Nederland voor mediaprofessionals

Hornbach gaat tuinen aanleggen

Primeur: Tuinadvies-centrum start in Nieuwerkerk aan den IJssel

Hornbach Nieuwerkerk aan den IJssel heeft sinds deze maand een eigen Tuinadvies-centrum. Een shop-in-shop waar klanten terechtkunnen voor hun droomtuin. Van inspiratie tot ontwerp én realisatie. Uitvoering wordt gedaan in samenwerking met de MontageService-partners van Hornbach.

“Het Tuinadvies-centrum is een geweldige uitbreiding van onze dienstverlening”, vertelt Evert de Goede, algemeen directeur Hornbach Bouwmarkt Nederland. “Hiermee voorzien we in de toenemende behoefte van onze klanten om hen te ondersteunen bij het uitvoeren van tuinprojecten. Via ons adviescentrum kunnen we hen nog beter begeleiden, helpen bij het maken van de juiste keuzes en de realisatie van het project. Dat doen we op alle vlakken: bestrating, houtwerk, maar ook beplanting.”

Droomtuin in drie stappen
Het tuinadviestraject bestaat uit drie fases: ontwerp, planning en aanleg. De Goede vervolgt: “Na een vrijblijvend gesprek met een van onze tuinadviseurs en een bezichtiging op locatie wordt een 3D-ontwerp gemaakt. Is de klant tevreden, dan starten we met de planningsfase. De benodigde materialen worden besteld en het transport wordt geregeld. Tot slot schakelen wij de juiste mensen in voor de uitvoering van het project.”

MontageService
De MontageService van Hornbach was er al voor binnenprojecten. Professionele en betrouwbare servicepartners van Hornbach kunnen worden ingeschakeld voor uiteenlopende projecten, van het plaatsen van wanden tot de volledige renovatie van de badkamer. Sinds 1 februari kan de MontageService ook worden ingezet bij tuinprojecten.

Lees ook ...