Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Hornbach gaat tuinen aanleggen

Primeur: Tuinadvies-centrum start in Nieuwerkerk aan den IJssel

Hornbach Nieuwerkerk aan den IJssel heeft sinds deze maand een eigen Tuinadvies-centrum. Een shop-in-shop waar klanten terechtkunnen voor hun droomtuin. Van inspiratie tot ontwerp én realisatie. Uitvoering wordt gedaan in samenwerking met de MontageService-partners van Hornbach.

“Het Tuinadvies-centrum is een geweldige uitbreiding van onze dienstverlening”, vertelt Evert de Goede, algemeen directeur Hornbach Bouwmarkt Nederland. “Hiermee voorzien we in de toenemende behoefte van onze klanten om hen te ondersteunen bij het uitvoeren van tuinprojecten. Via ons adviescentrum kunnen we hen nog beter begeleiden, helpen bij het maken van de juiste keuzes en de realisatie van het project. Dat doen we op alle vlakken: bestrating, houtwerk, maar ook beplanting.”

Droomtuin in drie stappen
Het tuinadviestraject bestaat uit drie fases: ontwerp, planning en aanleg. De Goede vervolgt: “Na een vrijblijvend gesprek met een van onze tuinadviseurs en een bezichtiging op locatie wordt een 3D-ontwerp gemaakt. Is de klant tevreden, dan starten we met de planningsfase. De benodigde materialen worden besteld en het transport wordt geregeld. Tot slot schakelen wij de juiste mensen in voor de uitvoering van het project.”

MontageService
De MontageService van Hornbach was er al voor binnenprojecten. Professionele en betrouwbare servicepartners van Hornbach kunnen worden ingeschakeld voor uiteenlopende projecten, van het plaatsen van wanden tot de volledige renovatie van de badkamer. Sinds 1 februari kan de MontageService ook worden ingezet bij tuinprojecten.

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon: 030 - 266 98 98
E-mail: maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).
Lees ook ...

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall