Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Hornbach geeft glans aan het voorjaar

Projectshow april in teken houtbescherming

Houtwerk niet laten verbleken in de zon? Terras en schuttingen goed beschermen tegen krachtige uv-stralingen regenbuien? Hornbach geeft deze maand een gratis spoedcursus ‘Houtbescherming in de tuin’. De bouwmarkt laat in de weekenden van april zien hoe hobbyklussers hun houtwerk zelf op de juiste manier kunnen onderhouden; van beitsen en lakken tot oliën. Onder het motto: tijdig behandelen, permanent beschermen.

De gratis toegankelijke projectshows vinden plaats in alle vestigingen (Hornbach Geleen uitgezonderd) van de bouwmarkt annex tuincentrum, van vrijdag 4 tot en met zaterdag 26 april.

Hier leren de geïnteresseerden hoe ze meubels, gevels, terras en schuttingen in de tuin op een duurzame manier kunnen onderhouden. De demonstraties zijn op vrijdagen van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 14.00 tot 15.00 uur en 16.00 tot 17.00 uur.

Tipje van de sluier

Vlak voor de demonstraties wil hoofd inkoop Hans van Bemmel alvast een paar tips meegeven: “Bij hout is het belangrijk dat, afhankelijk van de houtsoort, de planken met speciale houtolie worden behandeld. Dit om het materiaal te beschermen, vergrijzing te voorkomen en de levensduur te verlengen. Onze experts kunnen bevlogen over houtonderhoud vertellen en hebben tal van handigheidjes in petto voor wie deze klus eindelijk eens wil klaren. Deze projectshow kan een prima steuntje in de rug zijn. Want houtwerk in de tuin onderhouden, is echt zo’n project dat er vaak bij inschiet. Terwijl je er na een kleine inspanning zo lang van kunt genieten!”

Onderstaande gegevens zijn alleen voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Annelies Melis
Telefoon: +31 (0)30 - 266 98 98
E-mail: annelies.melis@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon: 071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail: hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in ons land. In 2022 riepen consumenten HORNBACH voor de zestiende keer uit tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de vijfde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. HORNBACH kreeg in februari 2022 opnieuw het predicaat Laagste Prijs van de Consumentenbond, de bouwmarkt is 11% goedkoper dan het gemiddelde. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie (ook na aankoop), deskundig advies, uitgebreide service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (je grijpt nooit mis).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall