Hornbach newsroom Persportaal van Hornbach Nederland voor mediaprofessionals

Hornbach geeft hout een langer leven

Projectshow april in teken van oliën, lakken en beitsen

Een houten terras, tuintafel of schutting is mooi, maar vraagt ook om duurzaam onderhoud. Daarom staat de Hornbach projectshow deze maand in het teken van houtbescherming. Ieder weekend wordt live getoond hoe klussers hun houtwerk het best kunnen beitsen, lakken en oliën.

Inspiratie en vernieuwing
Houtbescherming schiet er bij veel mensen vaak bij in, terwijl goede bescherming zorgt voor een veel langere levensduur en meer tuinplezier. Hornbach geeft hobbyklussers met de projectshows een maand lang informatie over houtbescherming. Tijdens de live-demonstraties op vrijdag en zaterdag draait het om kijken, leren en zelf doen. Deze maand zal onder andere een nieuwe verfspuit van het eigen merk Pattfield worden gedemonstreerd. Ook oliën en beitsen komen uitgebreid aan bod. Uiteraard staan de vakmensen van Hornbach klaar om vragen te beantwoorden en tips te geven.

Gratis toegang
De gratis toegankelijke projectshows vinden plaats in alle vestigingen (Hornbach Geleen uitgezonderd) van de bouwmarkt annex tuincentrum, van vrijdag 3 tot en met zaterdag 25 april. De demonstraties zijn op vrijdagen van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 14.00 tot 15.00 uur en 16.00 tot 17.00 uur.

Onderstaande gegevens zijn enkel voor persgerelateerde vragen.
Voor overige vragen (zoals over uw bestelling) kunt u terecht bij het contactformulier.


Hornbach Bouwmarkt Nederland
Maarten Post
Telefoon:030 - 266 98 98
E-mail:maarten.post@hornbach.com
Van Hulzen Communicatie
Fenna Zwerver
Telefoon:071 - 560 20 60 / 06 - 42 600 279
E-mail:hornbach@vanhulzencommunicatie.nl
Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 21.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels vijftien vestigingen in ons land. In 2020 hebben consumenten HORNBACH voor de vijftiende keer uitgeroepen tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Ook nam HORNBACH dit jaar voor de derde keer op rij de Webshop Award Bouwmarkten in ontvangst. Tevens is HORNBACH bij onafhankelijk onderzoek (waarderingsrapport DIY) van GfK al vier keer op rij uit de bus gekomen als best gewaardeerde bouwmarkt. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, deskundig advies, competente service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (bij 50.000 artikelen).

Volg Hornbach:

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Volg ons

Social wall